Hydraulisk Montering Reparation

Termen hydrauliska kopplingen är ganska bred, eftersom det används för att hänvisa till bromsledningar, beslag chock och hydraulisk domkraft beslag. En hydraulisk koppling är en veckad beslaget på änden av en hydraulslang. Ibland dessa slangar brast vid en sliten plats, eller de passande pauser. Den hydrauliska kopplingen ska vara krusade eller broached till slangen med hjälp av specialverktyg. Hydraulslang är väldigt dyrt, så när en linje är skadad det är kostnadseffektivt att minska den dåliga delen ut och pressa nya ändar på det. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Wrench in
Bågfil
Hydrauliska pressverktyg press
Hydraulkopplingar
Shop våtservetter
Visa fler instruktioner
1

Använd en såg för att skära ut den skadade delen av en hydraulslang. Om du klipper ut ett dåligt avsnitt i mitten av en slang du kommer att sluta med två slangar, vilket kräver att du installerar en ny hydraulisk koppling att sätta tillbaka de halverade linjer. För att göra detta, skjut en ny hydraulisk montering på de avskurna ändarna av slangen. Sätt i slangen i kontaktpressning tryck och pumpa pressen uttaget. Pressen pressar den hydrauliska kopplingen till slangen.
2

Skär en skadad hydraulikkopplingar bort i slutet av en hydraulslang. Återigen använder en bågfil och kapa den hydrauliska kopplingen utanför linjen. Placera en ny hydraulisk koppling på slangen. Placera slangen och kopplingen till pressning tryck och pumpa pressen uttaget tills kopplingen pressas till slangen i pressen.
3

Braze en skadad hydraulisk koppling som har brutits på swivel eller muttern. Rengör oljan från armaturen, placera passningsstyckena tillbaka tillsammans som en enhet och hårdlöda kopplingar tillbaka tillsammans.
4

Braze en stålslang tillbaka tillsammans med en lödning fackla och använda lödning spö eller silverlod som påfyllningsstaven. Rengör oljan från stål-montering eller slang, värma det skadade området med en fackla, och tryck sedan på lödning stav eller silverlod stång på det skadade området och belägga området med påfyllningsstaven.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144171.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.