Vägbeskrivning för Bed Restaurering på en 1966 Fleetside Chevrolet Truck

Chevrolet Fleetside har plana sidor exteriör säng som körs i en rak linje från huven till bakluckan, med stora hjulhusen inne i sängen, mot sidostyckena. Golvet i 1966 Chevy truck säng är trä och oftast måste bytas för att göra din restaurering funktionell. Borttagning av virket före slipning färgen från din säng gör processen enklare. Applicera primer och har din målning färdig innan du installerar nya golvbrädorna. Saker du behöver
Tigersåg
Hammer
låstängerna
cirkelsåg
Sander
Primer
Air spruta
Auto måla
Klarlack
Säng trä kit med bult strips och hårdvara
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skär bultarna golvbräda med en tigersåg från undersidan. Skär bultarna precis ovanför muttern. Knacka bultarna upp genom styrelser med en hammare. Dra dem ur brädor med en tång. Sänk bakluckan och ta bort den, knacka stiften från gångjärnet på utsidan längs bakluckan botten. Ställ bakluckan åt sidan. Ta bort skruvarna som förbinder den bakre fönsterbräda bar i varje hörn. Ta tröskeln bar från baksidan av sängen, under bakluckans position.
2

Bänd styrelserna från framsidan av sängen, tryck sedan ut dem mot baksidan av lastbilen med ett spett . Dra korten från sängen av ändarna, ut på baksidan av sängen. Ställ dina cirkelsåg till tjockleken på golvbrädorna. Klipp längs den vinkeljärn på varje sida av sängen, genom styrelser, och ta bort de skurna bitarna. Använd ett spett för att bryta den återstående delen loss från bultarna i kanten vinkeljärn.
3

Sand metallen i sängen för att ta bort rost och färg. Använd sandpapper metalloxid på en excenterslip för bästa resultat. Arbetet med att ta bort all rost och alla lösa eller skadade färg. Sand över delar av färg som inte är löst, att skura ytan för bättre fargvidhäftning.
4

Applicera ett lager av sprayfärg grundfärg på hela flaket. Håll burken 10 till 12 inches från ramen och sängen paneler. Håll färgen rörelse, applicera färgen i korta, snabba skurar med en pensel-liknande rörelse. Applicera måla med en luft spruta för bästa resultat. Applicera minst tre skikt, som arbetar långsamt. Håll sprutan flyttar för att förhindra körningar och droppar. Låt tillverkarens rekommenderade torktid mellan skikten. Applicera klarlack om så önskas.
5

Välj en prefabricerad säng kit märkt för installation i en 1966 Chevy Fleetside. Ställ framkanten bitarna på plats längs sidan av sängen, framför hjulhusen. Märk ut placeringen av bultarna under vinkeljärnet på styrelsens kanten. Mät ut från kanten av sängen på bulten ändarna och markera skruvarnas positioner på varje bräda. Borra hål för att passa över bultarna med en 5/16-tums bit. Ställ kanten brädor på plats, tipsa dem på kanten för att glida under bultarna och montera dem på plats underifrån. Ställ den främre änden av varje kant ombord på läppen på framsidan av sängen, och läppen på framsidan av hjulnavet. Montera den bakre kanten styrelser bakom hjulhusen på samma sätt.
6

Lay styrelserna i sängen enligt diagrammet som medföljde säng kit. Typiskt de bredare brädor är monterade i mitten. Montera en remsa av metall bult mellan varje bräda, rikta in skruvhålen med bulthålen i ramen undertill. Montera vända-down kanterna av bulten remsorna i spåret längs långsidan av varje trälist för att anpassa dem. Montera en bult genom varje hål.
7

Montera bakre fönsterbräda bar på plats på baksidan av flaket. Montera den öppna kanalen i framkant över ändarna på de nya golvplankorna. Skruva de två hörnen på plats och dra åt underifrån. Lägg en mutter och bricka för varje bult underifrån och dra åt med en hylsnyckel.
8

Sand, prime och måla bakluckan och ställ tillbaka den på sina gångjärn, driver stiften på plats med en hammare . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144170.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.