Hur lägger jag ett Bogsering Harness till en Dodge Ram?

Dodge Rams är robusta arbete lastbilar gjorda för dragande tunga laster. Många använder också sin Dodge Rams att dra släpvagnar med båtar, ATV eller andra fordon underhållning. Oavsett om din Dodge är dragande något för arbete eller nöje, är det viktigt att ha släpet ordentligt fast för att förhindra en olycka. Kabeldragningen kan lamporna på baksidan av släpet för att arbeta tillsammans med lamporna på din lastbil. Saker du behöver Flighter Dodge Ram T-koppling ledningsnätet
Circuit testare (kan vara i din kabelsats)
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera ledningar sele för lastbilens bakljus och koppla bort dem. Den kontakten kommer att ha någon form av plast låsning flik som du förmodligen kommer att behöva trycka ner eller innan du drar kontakten isär.
2

in T-kontakt änden med de gula, röda och vita trådar på förarsidan. Dra T-kontakten med den gröna kabeln till passagerarsidan och anslut den till kabelnätet.
3

Lokalisera en befintlig skruv på ramen av lastbilen som du kan använda för jordning eller borra en ny 3/32-inch hål. Om att borra ett nytt hål, använd skruven som medföljer satsen för att jorda öglan ledningsnätet. Om du använder en befintlig skruv, ta bort skruven, placera öglan över skruven och fäst den i ramen.
4

Säkra svarta converter box till ramen av trucken och säkra alla lösa trådar med den dubbelhäftande tejp och buntband tillhandahålls.
5

Fäst 4-polig platt kontakt någonstans nära mitten av lastbilen ur vägen för att inte få någon av trådarna kläms eller skadad . Trailern kabelstammen ska pluggar in i 4-polig platt kontakt.
6

Testa anslutning genom att sätta din krets testare till de enskilda anslutningarna på 4-polig platt kontakt för att vara säker på bromsarna, vrid signaler och bakljus arbete. Om din krets testare inte tänds eller svarar felaktigt, konsultera installationsanvisningarna och vidta nödvändiga förändringar i din installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144154.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.