Ta emot Hitches för Lastbilar

En hitch mottagaren används för släpfordonets bogsering och är monterad vid den bakre delen av ett fordon, såsom en pick up truck. Lastbilar brukar komma med starka motorer och byggs tyngre än personbilar, vilket gör dem idealiska för släp. En hitch mottagare har en fyrkantrör baktill, vilket gör att ägaren att infoga deras val av lås, oavsett om det är en vikt som bär hitch eller en vikt distribuerar hitch. Installera ett skumt mottagare ger ägaren möjlighet att bogsera olika typer eller vikter av släpvagnar. Saker du behöver Billiga 2 "C" klämmor
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sänk under sängen reservdäck till marken och flytta den åt sidan för att underlätta installationen av hitch mottagaren. Skjut under bakdelen av trucken och lokalisera fabriken borrade hitch monteringshål i botten av rambalkar.
2

Höj skumt på plats under lastbilen. Rada upp monteringshålen i hitch receiver monteringsflänsar med hålen i rambalkarna. Håll hitch i position tillfälligt genom åtdragning av en "C" klämman till hitch fläns och ram skena på varje sida.
3

Sätt i hitch fästbultar genom monteringshålen i toppen av ramen så att den gängade änden av varje bult skjuter genom monteringshålen på undersidan av skumt. Sätt ett lås bricka på skruven, sedan dra åt en mutter på bulten fingrarna. Upprepa för samtliga skruvar.
4

Skjut en hylsa på änden av en momentnyckel och dra åt skruvarna och muttrarna på täthet anges av skumt maker. Lossa och ta bort "C" klämmor.
5

Höj reservdäcket på plats under flaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144153.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.