Hur Wire en Kenworth T600 Radio

Kenworth T600 är en traktor-trailer lastbil. Den levereras med en standard storlek DIN (2-av-7-tum) radio. Ledningar en ny radio är ganska lätt att göra och bör ta mindre än en timme att slutföra. Du behöver ingen avancerad kunskap om elektronik eller bilstereo utrustning, och du kan göra jobbet enkelt med hjälp av en tråd sele. Kablaget ger den nya radio (huvud-enhet) för att koppla rätt i. Du behöver
Flathead skruvmejsel
Kablage
Visa fler instruktioner
1

Koppla ifrån batteriet från fordonet. Detta kommer att undvika att orsaka några shorts eller skada utrustningen.
2

Ta bort den gamla radion. Det finns en trä streck trim panel som omger fabriken T600 radion. Du måste ta bort den här panelen. Sätt i en skruvmejsel i springan mellan listen panelen och radion. Använd skruvmejsel för att bända tillbaka instrumentpanelen försiktigt. Bänd tillbaka med några inches längs panelen tills den hoppar av. Addera 3

Skruva radion från trucken. Det kommer att finnas två skruvar som håller radion på plats. Dra ut radion i instrumentpanelen och koppla bort alla kablar. Ledningarna kommer att knytas till en klämma, koppla bort klippet från radion. Koppla ur antennkabeln. Du kan nu spara radion.
4

Bifoga ett kabelnät till radion. Ett kabelnät förbinder den nya stereon till ledningarna i fordonet. Detta är användbart eftersom kablaget undviker den tidsödande uppgiften att hårda ledningar enheten. Kabelhärvor finns på alla mobila elektroniska återförsäljare. Fäst kablaget till baksidan av den nya radio-och klämma och den andra änden av selen i bilens trådklämmor. Anslut antennen till den nya radion.
5

Sätt i den nya stereoanläggning i bilen (där den gamla var). Skruva in den nya radion. Sätt tillbaka panelen streck trim till lastbilen. Den beklädnadspanel dyker tillbaka på instrumentbrädan lätt.
6

Anslut batteriet och testa nya stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144152.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.