Hur Rikta en Trailer & Truck

Vid bogsering ett femte hjul eller hitch receiver släpvagn med en lastbil är det viktigt att få släpet och lastbil dragkrok linje. Med hjälp av en "spotter" - en assistent som styr dig som din rygg lastbilen upp - är avgörande för en korrekt inriktning av de två olika utrustningar. Det finns två olika stilar av släpvagn bilagor: hitch mottagare och Goosenecks. Processen att anpassa släpets bilagor är densamma, det är bara själva bilagor som är annorlunda. Saker du behöver
speglar sidovy dragfordonet
Visa fler instruktioner
1

samordna ett antal handsignaler med spotter. Till exempel spotter använder bogsera händer flytta bakåt för att indikera trucken måste fortsätta att backa upp, eller trycka på en platt handflata vänster eller höger för att indikera lastbilen måste gå åt vänster respektive höger.
2

Placera spotter till den högra sidan av trucken, nära dragkrok armen. Sitt i bilen förarsätet och titta in i sidan spegeln för att du har synen av spotter. Rulla ner fönstret på förarsidan av lastbilen. Addera 3

Tillbaka lastbilen upp långsamt till bogserlina armen på släpet. Titta på spotter anvisningar. Överskrid inte en hastighet av 2mph som ni tillbaka lastbilen till släpet armen.
4

Följ spotter riktningar och sätta truckens hitch receiver så nära släpets arm som möjligt. Om trucken är avstängd med en eller två inches från sida till sida eller framåt-bakåt, är det okej. Skjut armen så det är över skumt eller mottagare i lastbilen.
5

fästa släpets och plugga tråd ljus pluggar bildar lastbil och släpvagn. Tilldela spotter stå bakom trailern när du testar signalen och bromsljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144149.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.