Hur man gör Rhino Foder Look New

Rhino foder är plast täcker skräddarsydd för lastbilar för att förhindra skador på flaket. Medan Rhino foder rädda lack från bucklor och repor som kan leda till rost, de är inte säkra från att skadas själva. Efter en hel del användning, kan en Rhino foder börja leta grov och obehaglig. Men med lite framförhållning, kan du hålla din Rhino foder ser som nya som den dag den installerades. Saker du behöver
Soap
Vattenslang
Polska
Visa fler instruktioner
1

tvätta foder regelbundet. En hel del blekare eftersom Rhino fodret är smutsig från användning. Med tiden samlar smuts i fodret och apparater, förstör färgen och gör att det ser illa. Det enklaste sättet att ta hand om detta är att tvätta din bil regelbundet, med särskilt speciell vård efter dragande en massa smutsiga eller rostiga last. Ta den till en gör-det-själv biltvätt och använda tvål och vatten för att rengöra din foder precis som resten av din lastbil.
2

Täck fodret från solen. Precis som färgen på din bil, kommer konstant solexponering dränera så småningom färgen från din foder och att det ser dåligt. Även om det är omöjligt att blockera alla solskador från foder, överväga att parkera din bil i skuggan eller ett garage under dagen. Också överväga en rad hytt luckor som kan filtrera bort direkt solljus efter dina behov. Addera 3

Använd en gammal filt eller lakan för att täcka sängen när dragande din last. De flesta skador på Rhino foder kommer från repor, hack eller slitage glider saker i din lastbil. Använda en filt gör glidande objekt i din lastbil säng enklare och sparar ditt foder från onödiga skador eller slitage.
4

Putsa din Rhino foder på en regelbunden basis. Korrekt underhåll kan göra din bil köra en lång tid, och det samma gäller för din lastbil foder. Tillämpa en polish eller en specialiserad renare kan hjälpa till att bevara färgen och minska blekning till din lastbil liner och göra det ser nya och rena. Kontakta din lokala Rhino återförsäljare för deras rekommendationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144144.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.