Hur man bygger en egen Toolbox flaket

En lastbil verktygslåda sitter på baksidan av din lastbil säng upp mot sidan eller säkrad på plats på baksidan. En verktygslåda bär alla dina många verktyg och andra förnödenheter, och är användbar för personer som använder verktyg ofta för sina dagliga aktiviteter eller jobb. Du kan göra dina egna verktygslåda för din lastbil i några få enkla steg. Saker du behöver Billiga 3/8 tum tjock plywoodskiva (AA marina-grade föredras) katalog Bågfil
vinkelhake
Måttband
kulspetspenna eller markör
epoxilim
Sliding klämmor
Självgängande eller skruvar
Vikter
Dubbar (3/4 tum-av-3/4 tum) katalog Brukskniv Sida 2 tum bred glasfiber tejp
glasfiberväv ( tillval) katalog karmar
Drill
File
Sandpapper
Spacer cleat
Brass pianogångjärnet
Lyfthandtag (tillval) katalog Mild tvål
Vatten
Dry skålen skrubber
Duk
Varnish
Paint
pensel
Visa fler instruktioner
1

skära den undre panelen av plywood för din verktygslåda med en bågfil. Skär lämplig storlek längd och bredd du vill använda för den verktygslåda för att vara. Mät dimensionerna i din lastbil säng och jämför med storleken på verktygslådan du vilja bygga.
2

Använd en vinkelhake och måttband för att mäta storleken på Plywood att klippa din verktygslåda sidor, fram, bak och topp. Använd en kulspetspenna eller markör för att markera de områden du ska klippa. Klipp sidorna och toppen av lådan lika längd till botten. Fram-och baksidan av verktygslådan ska skäras lämplig längd du vill ha bredden på verktygslådan för att vara. Tillämpas på sidorna av lådan och
3

Använd epoxy lim limma dem till underdelen. Applicera lim på botten och sidorna på fram och bakst att limma dem till botten bit och så de lim till sidostyckena. Du kan använda skjutbara klämmor, självgängande skruvar Gips eller vikter för att hålla trä bitar säkra när de torkar. Låt dem torka över natten.
4 knapar

Lim som är 3/4 tum x 3/4 tum mot toppen av lådan lika avstånd från varandra för att ge stöd för lådovansidan.

5

Använd epoxy lim för att limma locket på lådan och låt den stå över natten. Använd en mattkniv för att trimma den överskjutande kanter torkad epoxy lim runt rutan hörnen.
6

Använd två tum bred glasfiber tejp på hörnen av lådan för att säkra den. Du kan använda glasfiberväv på utsidan av lådan för att göra det mer tufft.
7

Använd en bågfil för att skära en dörr hål i toppen av lådan som är ordentligt tilltagna. Använd epoxilim att limma 3/4 tum x 3/4 tum knapar runt hålet.
8

Använd karmarna runt omkretsen av hålet. Karmar är små bitar av trä som kommer isolera lådan. Limma karmarna med epoxy lim. Detta kommer att hjälpa till att hålla vattnet ute.
9

Skär en dörr av plywood med en bågfil. Använd en borr för att göra starthål. Håll en tum av dörren ismassor på dörren karmarna.
10

Använd epoxy lim för att limma dörrkanterna till boxen. Kontrollera att du lämnar 1/16 av en tum runt dörren så att den inte skaver mot rutan när den öppnas. Använd en fil för att runda kanterna på dörren locket. Efteråt kan man slipa kanterna ner med sandpapper. Använd epoxy lim för att täta utsidan av dörren.
11

Använd en spacer Knap och en mässing pianogångjärnet att ansluta lock, kan du även installera någon annan lyfthandtag på sidan av ruta om det behövs. Du kan lägga interna fack för dina verktyg eller andra föremål.
12

Använd sandpapper för att slipa lådan och locket nedåt av alla grova kanter. Ta bort överflödigt epoxy lim, glasfiber tejp eller trasa. Använd mild tvål och vatten för att tvätta rutan och använd en torr skål skrubber att skrubba utsidan av lådan ren. Skölj genom att torka ner med våta trasor. Låt torka
13

Applicera en lack och färg av önskad följande lack och måla vägbeskrivning produkt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144143.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.