Hur man installerar sidor på en pickup säng

Med undantag för kung och besättning hytter, pickup lastbilar är notoriskt kort på passagerarutrymmet och länge på last dragande utrymme. En nackdel med pickup halningskapacitet är den korta sidan rälsen, som gör dragande lättare objekt som säckar med gräsklipp eller löv, mer utmanande. Lägga till sidor trä intressenter till din pickup är en lösning på detta som är snabb och kostnadseffektiv. Saker du behöver
Måttband 2-av-2 timmer
cirkelsåg
1-av-6 virke
Rafter torget
Pneumatisk häftpistol
Visa fler instruktioner
1

Sätt ett måttband i ett hörn fickor och mäta höjden på fickan från sängen till toppen av skenan. Klipp en bit av 2-by-2 timmer höjden av fickan, plus 22 inches, för varje ficka i bädden. Typiska lastbil sängar har antingen fyra eller sex fickor, en i varje hörn och i längre sängar, en i mitten av varje skena.
2

Mät längden på pickup flaket från baksidan av hytten på utsidan slutet av bakluckan ansiktet. Skär tre stycken 1-av-6 virke för varje sida av bilen med en cirkelsåg.
3

Stand 2-av-2 inlägg upp, en i varje ficka, så att den nedre änden vilar i botten av lastbilen. Lägg en av de 1-av-6 stycken längs toppen av säng järnväg med ena änden av brädan mot baksidan av hytten och den motsatta änden även med bakluckan. Markera positionerna för de 2-av-2 säng insatser i styrelsen. Använd en bjälke torget för att rita linjer för varje sida av varje insats.
4

Mark resterande 1-by-6s i samma positioner för att anpassa dem till säng insatserna. Ställ en 1-av-6 med en lång smal kant ovanpå flaket järnväg så att linjerna är uppradade med säng insatserna. Staple genom 1-av-6 i de 2-av-2 insatser, sätta fyra 1 ½ tums häftklamrar genom 1-av-6 i varje stav med en pneumatisk häftpistol.
5

Ställ en andra brädan ovanpå den första och justera raderna med insatserna. Häfta det till insatserna som du gjorde med den första. Lägg den tredje en-för-6 på samma sätt. Upprepa processen på andra sidan av lastbilen, rikta en-av-6s och häftning dem till insatserna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144138.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.