Hemlagad Truck Tie Downs

Du kan göra det bästa Spännband med saker som du kanske redan har på ditt garage. Om du har cyklar så har du redan de nödvändiga produkter för några av de bästa hemgjorda slips nedgångar. Truck tie downs är ofta för små för stora presenningar. De bryter, snap off, slå dig i ansiktet eller flyga iväg för att aldrig ses igen. Men du kan göra dina egna tie-down linor av cykel innerslangar. De anpassar sig till valfri längd och anpassa sig till någon last. Saker du behöver
Cykel innerslangar
Kombinationslås
Visa fler instruktioner
1

Sätt i ena änden av en enda inre-röret genom en annan inre röret och sedan slinga det tillbaka genom sig själv och dra för att sammanfoga dem. Loop ytterligare en innerslang på slutet att gå alla tre tillsammans. Tre innerslangar kommer att sträcka vinkelrätt över toppen av varje pickup säng.
2

Hook ena änden av det inre röret binda ner på någon krok på lastbilens flak, vanligtvis de är på den sida av sängen , men de kan också vara på undersidan sidan av sängen. Sträck det över lasten och haka fast den till en motsvarande krok på den andra sidan av sängen. Använd flera tre-tube tie downs att crisscross din last för ökad säkerhet. Addera 3

Loop och slips tio cykel innerslangar tillsammans för att bilda en lång slips ner repet. Sätt kombinationslås i fickan. Kasta ena änden av repet runt större laster precis bakom hytten på lastbilen. Haka i slutet som du håller i din hand i något säkert att hålla den på plats, t.ex. ett dörrhandtag, spegel eller en annan del av lasten. Det inre röret repet fungerar som en gigantisk gummiband, komprimera lasten tillsammans hålla den fast och stram. Belastningen kommer inte att flytta runt när du träffar en bula eller gå runt hörn.
4

Gå runt till andra sidan av lastbilen. Plocka upp den lösa änden av slipsen ner gjorde med 10 tuber och gå baklänges runt slutet av lastbilen, sträcker det inre-rör slips ner när du går. Placera slips nere vid den optimala platsen på din last som Fastsurrning blir sträckt hårdare. Den optimala platsen kommer att vara där bandet är sträckt, eller den bredaste delen av lasten.
5

Ta den andra änden av slipsen ner att du hooked på dörrhandtaget och dra loss men hänga på den. Sätt båda ändar i ena handen. Håll ihop dem med sina lösa ändar hängande ur händerna. Nå i fickan och dra ut kombinationslås. Loop slutet av låset genom båda lösa ändarna av de inre rören. Stäng låset och låt gå lätt att fästa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144135.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.