Hur man installerar en baklucka Cap

Vid lastning och lossning objekt från din lastbil säng, kan skador uppstå minskar värdet på din bil. Saker som repor, bucklor och lackskador kan förhindras på bakluckan med hjälp av en baklucka cap. Bakluckapartier lock är vanligen tillverkade av hård plast och är utformade för passning över den övre kanten av bakluckan. Ofta används som hävstång vid lastning eller lossning av varor från din lastbil, tenderar en baklucka lock att samla den mest slitage av något område av din lastbil säng. Saker du behöver
Borrmaskin
Phillips skruvmejsel
Phillips skruvar
9/64-inch borr
Visa fler instruktioner
1

Rengör den övre kanten av din baklucka med alkohol kuddar eller tvättsprit och en ren trasa. Ytan på bakluckan måste vara ren för att bandet fastnar.
2

bort skyddspappret från bakluckan locket. Dra av papperet för att komma till tejp.
3

Passa bakluckan lock med den övre kanten av bakluckan. Placera locket på bakluckan och tryck ner med händerna för att utöva påtryckningar för att bilda en tät bindning.
4

Skär några bitar av tejp som tillhandahålls av tillverkaren. Skär bandet i två-tums bitar med en sax. Dra bort skyddspappret från tejpen och placera den på baksidan av bakluckan locket.
5

Borra fyra hål pilot, jämnt fördelade över den övre bakre delen av bakluckan med hjälp av en borrmaskin och en 9 /64-tums borr. Sätt i fyra skruvar i rikthålen och dra åt dem med hjälp av en Phillips skruvmejsel. Dra åt skruvarna genom att vrida dem medurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144130.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.