Hur installerar en dragkrok på en RAM

Mopar dragkrokar är kapabla bogsering 5,500 pounds, och montera mellan ramen och stötfångaren montera. Lägga dragkrokar till ditt RAM kan vara ett praktiskt steg samtidigt göra din bil ser tuffare. Installationsanvisningar kan variera beroende på märke, modell och årsmodell på din Dodge Ram. Processen bör inte ta mer än en timme. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
Drill
torxmejsel
Visa fler instruktioner
1

Se till att din dragkrok kit har all nödvändig delar. Den bör komma med dragkrokar, krävs monteringsverktyg och instruktioner.
2

Avlägsna luft dammen. Installationen kan göras med luft dammen på plats om du upptäcker att din bil har nitad i båda ändarna. Dina öppningar för dragkrokar kanske inte så rena men.
3

Ta bort stötfångaren. Det kan finnas två eller tre bultar som behöver avlägsnas för att installera som monteras på dragkrok. Om det bara finns två hål, måste du borra en tredje med en halv-tums borr.
4

Dra åt bultarna i stötfångaren och sedan de tre yttre bultarna i fästet. Dra alla bultar till specifikationerna i instruktionerna.
5

Fäst kroken med de två 19mm bultarna som följde med installationen set. Du kommer att behöva skära en öppning i luften dammen och skjut luften dammen tillbaka över de nyinstallerade dragkrokar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144127.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.