Hur du trär Rope för en Canopy trissa system

Truck kapell är tung och otymplig att lyfta och placera på flaket. Använda ett mekaniskt system fördel remskiva för att lyfta och plantera trädkronorna på lastbilen kan förenkla processen. Många system finns som eftermarknaden kit. Alternativt, utforma ett system för canopy remskiva i ett garage eller skjul är möjligt med åtta block och skruvar ögon och vissa statiska linje rep. När remskivorna är installerade måste trä repet genom dem för att göra systemet effektivt och redo att lyfta. Saker du behöver
9 mm till 12 mm statisk lina - fyra längder om 20 fot
8 remskivor och skruvar öga
Visa fler instruktioner
1

Mått avståndet mellan remskivorna längs taksparrarna. Gör avståndet längden av kapellet. Skruv i ögat skruvar vid båda ändarna av det uppmätta avståndet. Placera två skruvar 4 inches isär vid varje ände. Gå till nästa uppsättning av takbjälkar och placera ytterligare två uppsättningar ögon skruvar på samma avstånd. Resultatet bör vara fyra uppsättningar av två skru.
2

Öppna varje remskiva på repet plattan. Dessa öppna genom att trycka plattan ner på karbinhake hålet. Placera en karbinhake genom varje öga skruvarna så grindarna hänger ner och ut. Skjut blocken på karbiner och vrid styret medurs tills låst, vrid moturs 1/4 varv tillbaka.
3 rep

tråd genom en remskiva på utsidan änden av en bjälke. Kör repet ner bjälke till trissan mittemot på samma bjälke. Dra repet nedåt genom blocket så att den vilar nära marken. Upprepa med en annan bit av repet på den andra uppsättningen skivor på samma bjälke. Skjut remskivan portar stängda.
4

Gå till den andra bjälke och tråd två remskiva ställer exakt samma sätt. Detta möjliggör användning av 2-till-1 mekanisk fördel systemet i endera riktningen på båda takstolarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144124.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.