Hur att reparera eller ersätta en rostig lastbil säng

Rost är den gemensamma fienden av alla fordon, på lastbilar, angriper det sängen. Rost löser metallen i din lastbil säng, förvandla det till en rödaktig krita liknande substans. Om en rostig fläck inte repareras kan det så småningom äta bort metallen, lämnar stora hål i dess kölvatten. Reparera en rostig lastbil säng kommer inte bara lägga längd till sitt liv, men kommer att hjälpa till med utseendet också. Saker du behöver
Stålborste Bakpulver
Vatten
Rag
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

Blanda bakpulver med lite vatten till en pasta. Gör konsistensen av pastan tillräckligt tjock för att hålla sig till det rostiga området flaket. Applicera pastan till problemområdet och låt sitta i ett par timmar.
2

Skrubba området med en stålborste. Gnugga inte opåverkade områden eftersom detta kan repa lacken. Upprepa detta flera gånger tills rost.
3

Tvätta området med vatten. Torka området med en trasa. All fukt som är kvar kommer att orsaka mer rost.
4

Applicera ett tunt lager färg grundfärg. Låt primern torka i 15 minuter. Applicera upp till två lager med grundfärg. Låt primern torka i minst ett par timmar.
5

Torka av primade området för att ta bort allt damm och skräp. Måla primade området med en touch-up färg som matchar färgen på din lastbil säng. Låt färgen torka helt. Applicera så många lager färg som behövs för att matcha färgen på resten av flaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144121.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.