Hur du anpassar en 1987 Chevy Truck

Bil anpassning, precis som alla andra branscher centrerad kring stil och hantera människors personliga smak, är mycket ombytligt och trender kommer och går. Anpassa din 1987 Chevy pickup kan vara ett bra sätt att visa upp trender som var stora då lastbilen var ny. Dessa ändringar kommer också verka fräsch eftersom de inte är lika populära som de en gång var. Ändra din 1987 Chevy truck som man skulle ha moddat det tillbaka när det var nytt verkligen kan göra ett uttalande när du kryssar på motorvägen. Instruktioner
1

Sänk höjden på 1987 Chevy truck och lägg kit luftfjädring. Dessa luftfjädring kit kan styras inifrån hytten på din lastbil och gör att du kan göra vissa delar av din lastbil studsa och skaka upp och ner. Denna trend var mycket populär på 1980-talet och kan verkligen ställa din bil bortsett från de moderna, trendiga anpassning jobb.
2

Lägg en uppsättning av 13-tums talade stil fälgar till din 1987 Chevy pickup truck. Dessa fälgar gör att du kan göra det mesta av din krockkudde fjädring och även sänka den totala körhöjden av ditt fordon. De små hjulen tillåter det yttersta av fjädring artikulation och eker stil är en ren klassisk look som andas 1980-anpassning.
3

Installera whitewall däck. Whitewall däcken brukar ses på lyxbilar personbilar, men att lägga till dem till en pickup kan göra en unik och personlig uttalande. Täck botten av din lastbil med ett insynsskydd och tillsätt en liten spoiler
4

bar till insynsskydd. Dessa två tillbehör, i kombination med den sänkta profilen på din bil, kommer verkligen skapa ett elegant utseende.
5

installera en extern subwoofer rutan i sängen av din lastbil. Du kan öppna upp ditt insynsskydd och utnyttja detta utrymme för att spela musik från baksidan av din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144106.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.