Hur man bygger Boards Pickup Side

Pickup sängar är idealiska för dragande många husgeråd och material projekt. En av nackdelarna är den låga höjden på sidan rälsen, vilket kan göra det svårt att dra objekt lätta nog att påverkas av vinden i rörelse framåt. Lägga trä sidobrädorna är enkel och utökar halningskapacitet av din lastbil, utan att göra permanenta förändringar. När du behöver för att se klart efter ett möte eller en kväll på stan, kan du enkelt ta bort sidopanelerna och lagra dem förrän senare. Saker du behöver
Måttband
1-av-2 timmer
1-av-4 timmer
Rafter torget
Cirkelsåg
Drill
skruvspets
Behandlade däck skruvar
Visa fler instruktioner
1

mäta djupet av hörnet fickor i din säng, genom att sätta in ett måttband i en av dem. Mät längden på sängen, för baksidan av hytten på utsidan av bakluckan.
2

Bestäm hur mycket höjd du vill lägga till och dela det med 3 ½ inches, vilket är den verkliga bredden av den gemensamma 1-by-4 ombord. Lägg till eller dra ifrån önskad höjd för att nå en multipel av 3 ½ inches att hålla projektet enkelt. Till exempel, om du vill lägga till 16 inches, avrunda nedåt till 14 inches så att dina sidor kräver fyra stycken 1-av-4, eller upp till 17 tum ½ och använda fem stycken.

3

Skär fyra stycken 1-av-2 timmer, höjden på sängen fickor, plus höjden av sidobrädorna. Klipp nog 1-av-4 timmer till längden av sängen för att ge så många styrelser som behövs för båda sidor att nå önskad höjd. Använd en bjälke torget för att markera fyrkantiga ändar och cirkelsåg för att göra nedskärningar.
4

Stand dina 1-av-2s i hörnet fickorna på sängen. Placera en en-för-4 på insidan av de 1-by-2s på ena sidan av sängen, med en lång kant mot toppen av bädden skenan. Använd ett vattenpass för att justera främre 1 - by-2 tills bubblan är centrerad och köra två 1 5/8 tums behandlade däck skruvar genom 1-av-4 i 1-av-4 bakom, centrerat i den 1-by -2. Upprepa denna utjämning och fastsättning med den bakre 1-av-2.
5

Lägg till en andra 1-av-4 ovanpå den första och skruva den på plats, med samma metod, hoppa utjämningen, som din 1-av-2 är redan förankrad i position. Tillsätt 1-by-4s till toppen av sidoskenan. Upprepa proceduren på den motsatta sidan av flaket. För att ta bort rälsen, lyft helt enkelt upp i båda ändar för att lyfta 1-av-2s klara av säng fickor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144098.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.