Hur att bogsera Med 1992 Ford F-250

Liksom många lastbilar är dragkapacitet på 1992 Ford F250 bestäms av flera faktorer. Storleken av motorn, typ av överföring, och längden av hytten och säng påverkar alla den totala släpvagnsvikt. Det fanns också en valfri bogsering paket som erbjuds för lastbilar med automatisk växellåda. Den bogsering paketet lagt ett transmissionssystem fluid kylning, dragkrok, och uppgraderade bromsar. Även utan bogsering paketet, kan du fortfarande bogsera med din F-250. Du behöver bara se till att du inte går över bilens dragkapacitet. Saker du behöver
Ball mount
Hitch bollen sälja Grease
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera dragkapacitet på lastbilen. Det kommer att skrivas ut på etiketten i handskfacket, eller på en tallrik på förarsidan dörrkarmen. Det kommer att visa dragkapacitet och nyttolast för just din bil.
2

Bestäm vikten på släpet du kommer att bli bogsering. Du kan ha släpet vägde vid ett fordon skala för hela tyngden. Du kan mäta tungan vikt genom att sätta en badrumsvåg på en aska block och sitter tungan av trailern på toppen. Kontrollera att vagnens vikt och tunga vikt inte överskrider kapaciteten hos din F-250.
3

Mät avståndet från dragkrok mottagaren från marken. Mät sedan avståndet från släpvagnen tungan från marken. Om de inte är samma, behöver du en kulhandske med en uppgång eller nedgång så vagnen rider nivå. Om din hitch receiver är 15 inches från marken, men släpet tungan är 12-inches, behöver du en kulhandske med en 3-tums droppe.
4

in kulan i mottagaren på baksidan av lastbilen och lås den på plats med ett skumt stift.
5

Sätt skumt bollen i hålet i kulan. Smörj bollen med fett. Placera bollen koppel på släpvagnen tungan på bollen och dra låsspaken.
6

Korsa de två säkerhetskedjorna under trailern tungan och fästa krokarna på slutet mot hålen på dragkroken . Om den släpvagn tungan blir unhitched, kommer det landa på säkerhetskedjorna istället för att gräva in i trottoaren.
7

Anslut trailer kablarna till uttaget på F250. Testa släpets lampor genom att ha någon stå bakom vagnen och bekräfta de arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144097.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.