Dodge 1 - Ton lastbilsflak Specifikationer

De 2011 Dodge 3500 är en 1 - tons lastbil . Dodge återförsäljare säljer den 3500 som en hytt och chassi bara för konvertering till ett flak konfiguration . Den vanligaste motorn för en-tons -modellen är den turbo diesel . Powertrain

2011 Dodge Ram 3500 är utrustad med en 6,7 - liters Cummins in - line sex - cylindrig turbo dieselmotor levererar 350 hästkrafter och 650 foot- pounds av vridmoment . En sexväxlad manuell eller sexstegad automatlåda matchar motorn , enligt Dodge . Den automatiska växellådan har ett elektroniskt system som tillåter föraren att använda en manuell funktion för att låta nedväxling och uppväxling att anpassa sig till väg-och snabbhet förhållanden .
Kapacitet

1 tons versionen av 2011 Ram lastbilen har en dragkapacitet på upp till £ 17.600 . Den lastkapacitet , som innehåller gods på flak och upp till sex passagerare i hytten , kan hantera upp till £ 5130 .
Fjädring

Two - hjulsdrivna versionerna av Ram 3500 har en front på lång och kort arm oberoende fjädringssystem med krängningshämmare . Den fyrhjulsdrivna modellen har ett främre fem - länk fjädringssystem med spiralfjädrar , krängningshämmare och stel framaxel . Den bakre fjädringssystem på två - och fyrhjulsdrivna modeller är utrustade med en fast bakaxel och bladfjädrar , med separat hjälpfjädern lämnar för att hantera tunga nyttolasten .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144087.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.