Hur Fäst Tow Straps till en Dodge Dakota

Dodge Dakota finns i standard hytt eller king alternativ cab. Fyrhjulsdrift och bogsera-wheel drive versioner finns också tillgängliga. Lastbilen använder bogsera metall loop-krokar på undersidan av fronten på lastbilen där bogsera remmar bifogas. Om bogsering från baksidan har Dakota förstärkt slingor bakom stötfångaren på undersidan av trucken. Använd dessa slingor när bifoga bogsera remmar till riggen. Instruktioner
Front Loops
en

Böj ned så att metall öglor på undersidan av den främre delen av trucken är synliga. Leta efter slingorna till den vänstra sidan av hjulen och precis bakom stötfångaren.
2

Fäst bogsera-bandet enkelriktad krok på slingorna. Om trucken har fastnat och du drar ut den, placera bogsera-bandet på den sida som har den högsta punkten ovanför marken. Till exempel, om lastbilen lutar åt vänster och den vänstra kroken utsätts, klämman på den vänstra kroken.
3

Fäst två bogsera remmar, en på varje sida, för rakt ut bogserar och drar. Använd öglorna att fästa bogserlina rem krokar.
Bakre Loops
4

Böja sig ner på baksidan av lastbilen och titta under stötfångaren och nära axeln. Hitta metallen loopar bakom stötfångaren.
5

Fäst bogsera-bandet klippet till slingan för att säkra remmen för bogsering. Klipp en andra band på den motsatta sidan slingan.
6

Ta med släp-banden mot mitten av lastbilen som du backa från riggen. Ta med bogsera tillsammans så att de är i centrum av trucken och bifoga en tredje bogsera rem vid mitten, vilket gör en triangel med en enda rem som sträcker sig ut från spetsen av vinkeln bort från trucken. Använd denna enda rem att fästa i bogsera fordon eller släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144081.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.