Hur kan jag anpassa min 1979 Ford F250 Pickup Truck?

Ford F-serien är en av de mest bestående namnskyltar i fordonsindustrin historia. Den F250 har en trekvarts kapacitet ton nyttolast. 1979 års modell var det sista året av den sjätte generationens F-serien och var känd för sina infällda fyrkantiga strålkastare som debuterade under 1978 års modell. Dessa lastbilar är vanliga, och därför är det lätt att hitta eftermarknaden delar för din anpassning. Instruktioner
1

Byt fabriken radials och fälgar med off-road däck och off-road specifik fälgar att accentuera den karga naturen av din Ford F250 pickup. Lägga till en uppsättning off-road specifik fälgar, med eller utan beadlocks, kommer att öka hållbarheten av dina fälgar och lägga en mer muskulös look till din lastbil. En uppsättning av stora off-road däck kommer också att hjälpa din lastbil off-road förmåga och samtidigt ge det en slående hållning.
2

Lägg en lastbil visir ovanför din Ford F250 vindruta för att accentuera den hotfulla utseende denna pickup och blockerar solens strålar från din siktlinje och från att skada din dashboard. Wiring här visiret med lastbil lampor kan vidareutveckla denna look.
3

Byt ditt lager huva med en förhöjd höjd modell som har en inverterad stil air scoop. Dessa kåpor accentuera den djärva och maskulina styling av pickup truck, samt hjälpa göra plats för en större motor.
4

Drop fabriken installerad motor som medföljde F250 och ersätta den med en mer kraftfull modern enhet. Lastbilar och bilar från sjukdomskänsla eran inte utnyttja den potential maskinernas effekt att de var utrustade med grund federalt uppdrag utsläpp system som begränsade effekten. Placera en modern Ford motor i motorrummet och du kommer att märka betydande ökning av hästkrafter och vridmoment.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144078.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.