Hur man installerar ett säkerhetsbälte i en Ford Jump Seat

Hoppa säten längre lastbilar cab pickup, i motsats till de säten som levereras med lastbil manskapshytt, tillåta en extra person att sitta bakom antingen föraren eller passageraren. Även om detta är bekvämt, skyddar det inte passageraren i händelse av en överrullning eller sidokollision krasch. Medan många nya lastbilar tar itu med denna oro, förlängd tidigt Ford cab truckar med ett hopp säte inte är så utrustade. Installera en eftermarknad bälte varv sits med ett kit är ett bra sätt att skydda dina passagerare hoppa sits i händelse av en olycka. Saker du behöver
borrmaskin och borr
Philips skruvmejsel
3/8 hylsa set och ratchet
Automotive söm sealer
Hammer
Spik, scratch syl eller spik in Tool Review självetsande primer
Visa fler instruktioner Review bort paneler Bakom Jump Seat
1

Skjut passagerar framsätet hela vägen till sitt främre läge, och luta den framåt ur vägen.
2

Ta bort alla fästen som håller trim på plats på baksidan av passagerardörren, sedan försiktigt dra trim gratis och lägg den åt sidan på en säker plats. Ta bort nedre klädsel omger hoppet sätet för att komma till mattan kanterna. Vik undan mattan under hoppet sätet för att exponera de förstärkta balkar i golvet i hytten
3

.

Borra monteringshålen
4

Välj en plats i centrum av både armerade balkar på golvet till vänster och höger om hoppet sätet, ca 2 inches innanför sömmen svetsa som förbinder golvet i lastbilen åt sidan innerpanelen. Använd en hammare och en spik eller en spik set verktyg för att skapa en liten grop i stål för att förhindra att borren från promenader.
5

Borra genom stålet med en borr som har samma storlek eftersom de bultar som medföljer bältet kit. Detta hål kommer att passera genom botten av lastbilen.
6

Spray hålen från botten och toppen med självetsande primer och låt torka.
Installera Säkerhetsbälte
7

Coat botten av huvudet på varje bult med bil söm sealer och installera i hålet genom botten av lastbilen. Sömmen sealer kommer medge att kolven fastnar på underredet tills du sätter säkerhetsbältet och mutter på plats.
8

Montera säkerhetsbältet, sedan använda muttrar levereras med bältet kit för att dra åt ner installationen.
9

Skär ett snitt i mattan för att tillåta åtkomst för den nya bältet, lägg tillbaka mattan på plats, och sedan ersätta alla inredningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144077.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.