1993 K1500 motorns kamaxel Lager Specifikationer

I 1993 års Chevrolet K1500 pickup kom standard med en 4,3-liters Vortec motor. Den Vortec motorn byggdes av Chevrolets moderbolag General Motors. Den 1993 Chevrolet K1500 var också känd som den Chevrolet Silverado. Chevrolets C /K-serien introducerades för första gången 1930, och företaget fortfarande släpper pickup lastbilar idag under Chevrolet Silverado och GMC Sierra namn. Kamaxel Cylinderhuvud Vridmoment specifikationer

Bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket hade 11 foot-pounds av vridmoment i steg ett och 22 foot-pounds av vridmoment i steg två. De nedre skruvarna som förbinder insugningsröret till topplocket hade 35 foot-pounds av vridmoment, hade de övre bultarna 22 foot-pounds av vridmoment och den nedre bultarna hade 41 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder vipparmen till cylinderhuvudet hade 20 fot-pounds vridmoment, och tändstiftet ansluten till cylinderhuvudet hade 11 fot-pounds vridmoment. Bultarna som förbinder ventilkåpan på topplocket hade 7.5 mul-pounds av vridmoment, och bulten ansluter hydrauliska hållare ventil lyftare till topplocket hade 12 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som håller topplocket tillsammans hade 65 foot-pounds av vridmoment.
Kamaxel Vevaxel Vridmoment specifikationer

skruvarna på stången som förbinder kolvarna med vevaxeln hade 20 mul-pounds av vridmoment i steg ett och 70 grader i vridmoment i steg två. De ramlageröverfall bultar ansluter vevaxeln till motorblocket och bultarna som förbinder svänghjulet på vevaxeln hade 75 foot-pounds av vridmoment vardera.
Övriga kamaxelvridmoment Specs

Föraren gear behålla stud förbinder drevet balansaxel till balansaxel hade 12 foot-pounds av vridmoment, medan det drivna kugghjulet bulten hade 15 foot-pounds av vridmoment i steg ett och 35 grader i vridmoment i steg två . Bultarna som förbinder täckplattan till överföringen hade 46 foot-pounds av vridmoment, medan bultarna som förbinder fläktblad till fläktkoppling hade 24 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder fläktkoppling till vattenpumpen hade 17 foot-pounds av vridmoment och bultarna som förbinder vattenpumpen till motorblocket hade 33 foot-pounds av vridmoment.
Motor Mått

4,3-liters Vortec motor använde ett spjällhus insprutningssystemet för bränsletillförsel. Den hade en förskjutning av 262 cubic inches, eller 4,3 liter, och ett kompressionsförhållande på 9,1 till 1. Motorn hade en borrning /slag av 4.0/3.48 inches och totalt sex cylindrar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144073.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.