Hur hittar utväxlingen av en 1998 Chevrolet S-10 4X4

Den 1998 Chevrolet S-10 är en lätta pickup finns i regelbundna hytten och extended-hytt. Base modeller har en 2,2-liters rak fyrcylindrig motor, medan uppgraderade S-10s har en mer kraftfull 4,3-liters V6. Standard funktioner inkluderar servostyrning, luftkonditionering, bromsar makt och farthållare. På grund av flera drivlinan alternativ för 1998 års modell, kan axeln och transmission förhållandet varierar från en bil till en annan. Fastställande av särskilda transmission och bakaxelutväxlingar för din S-10 är en lätt uppgift när du använder korrekt information. Instruktioner
1

Öppna facket handskfacket på passagerarsidan av instrumentbrädan.
2

Leta torget RPO dekalen på insidan av handskfacket. Den RPO sticker innehåller flera tresiffriga alfanumeriska koder som anger de specifika funktioner som installerats på fordonet. Addera 3

Skriv ner varje kod som börjar med ett "M" och "G" RPO-koder som börjar med "G" representerar de specifika drivaxlarna installerade på S-10, medan koder som börjar med "M" indikerar överföring typ.
4

Navigera till "General Motors Corporation Transmission Utväxlingar "webbplats (se Resurser). Leta förhållandena växel listade mittemot lämplig RPO koden på sjökortet.
5

Navigera till "General Motors Corporation växel utväxlingsförhållande" site (se Resurser). Tvärhänvisa bilens axel RPO koder med de koder som anges i diagrammet. Överföringen gäller för 1998 fyrhjulsdrivna S-10 lastbilar har en "låg" utväxling av 2,72 och 1,0 för "High" växelläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144072.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.