Lastbil Lumber Rackinstallation

Hur ofta har du behövt dra plåt virke och andra långa timmer, och antingen lastbilens sängen var inte stor nog, eller var du tvungen att göra många resor? Det verkar som att ingen riktigt arbete lastbil är helt arbetsrelaterade klar tills den har en timmer rack eller stege rack installerat, så att du kan dra full nytta av sin halningskapacitet. Medan vissa föredrar att gå till Metal Shop och få dessa ställningar konstruerade och svetsade från röret metall, andra väljer att köpa och installera sig lika effektiva rack kit. Installera dessa timmer rack kan åstadkommas med handverktyg, know-how och hjälpa. Saker du behöver
Rack kit och hårdvara Diagrams hotell med bokstäverna delar
Måttband
Marker
Maskeringstejp
Utility kniv
Ratchet
3/8-tums socket
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd diagrammen med de bokstäverna delar att montera rack kit med den medföljande hårdvaran. Med den bråte rack färdigmonterad, använd tabellen bilmodell och momentnyckel vid åtdragningen enligt din lastbil modell.
2 Lastbilen dragande sängens är montering layout för timmer och stege rack.

Montera monteringsdynorna längs toppen av truckens dragande säng skenor. Notch den monteringsdynan med brukskniv där det behövs för din modell lastbil. Ställ det främre aggregatet på monteringsdynan du just installerat. Behåll de skårade ändar ungefär 1/8 av en tum från framsidan av flaket och bort från hytten.
3

Trä klämman låset på klämenheten. Klämman låsöppning är förskjuten, så satte tjockare sidan mot klämman. Om din modell inte tillåter detta, vrid den tunna sidan mot klämman för att få klartecken för det.
4 Tio mul-pounds är tillräckligt stram för att hålla racket på plats.

Tryck klämdonet i främre aggregatet, och driva dem så långt som möjligt till ändarna av skenor. Varje klämaggregat bör vara så långt som möjligt på järnväg från den andra för att möjliggöra för alla längden tillgängliga på din lastbil modell. Montera klämman blocken jäms med undersidan av skenan. Dra fästena i klämenheten till 10 foot-pounds med momentnyckel.
5

Stäng bakluckan och installera monteringsdynorna precis som du gjorde på framsidan av sängen. Tape monteringen kilen på plats. Använd diagrammen för att ställa in kilen och dynan i förhållande till bakluckan. Trä på montering klämmor på skena, hålla dem jäms med undersidan läppen toppen sänggrind precis klämmorna nära hytten. Dra dem till 10 foot-pounds.
6 Lumber och rack stege montera fint på bedliners.

Ta monteringsstycket av bakpartiet och lägg dem på det bakre benet på racket. Gör samma sak för den andra bakre benet. Öppna bakluckan och skjut den bakre montering tvärbalk på det monterade skenorna och dra åt till 15 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144071.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.