Specifikationerna för en 1984 Dodge Truck

Chryslers Dodge division erbjuds en mängd "Ram" pickups 1984. Den full storlek Ram pickup linjen var av designen familjen rullade ut 1981. Denna era av Dodge Rams lekte en tredimensionell Ram hood ornament, de såldes med den "Ram Tough" logotypen. Lätta till tunga baggar fanns tillgängliga. Dodge gjorde också bilen /lastbilen hybrid, den Ramchager: en kompakt bil med en liten pickup säng. Light Duty

mest ekonomiska versionen av Dodge full storlek lineup var Dodge Ram Miser erbjuds med ett antal alternativ. Liksom de tunga fullstora lastbilar, kom Miser i ett urval av 115-tums eller 131-tums hjulbas, två-eller fyrhjulsdrift och ett urval av hytter. En sex-sitsig Crew Cab var också tillgängliga. Den girige drevs av den bränslesnåla och mycket robust Dodge vinkling sex.


Standard lastbilar D-serien och V-serien var båda finns med samma hjulbas och alternativ hytt som girigbuk. W-serien, även kallad "Power Rams," hade fyrhjulsdrift. Alla modellerna var tillgängliga med en 6,5-fots kort säng eller en 8-fot lång säng. Båda serierna fanns tillgängliga i 150, 250, 350 och 450 modeller, med större siffror kan större nyttolaster. 250S och 350S fanns tillgängliga med manskapshytter.
Full-size lastbilsmotorer

Förutom Miser s ekonomiska 3,7-liters vinkling-sex, erbjöd Dodge V8s i sina vanliga lastbilar. Tillgängliga V8s var antingen en 5,2-liters V8 med dubbla fat carb eller en 5,9-liters V8 med four-fat carb. Addera Dodge Rampage 2.2

Dodge Rampage var en utility vehicle byggd på Dodge Omni kompakta ekonomi bilens chassi. Den Rampage hade en 2,2-liters fyrcylindrig motor. Den hade en 99,1-tums hjulbas och bredd av 66,8 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144060.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.