Så för att lindra bränsletrycket i en F - 350 Diesel

F - 350 Diesel använder ett bränsleinsprutningssystem som ger en stadig mängd trycksatt bränsle till F - 350 : s Powerstroke dieselmotor . Lindra bränsletrycket är en förutsättning för att göra några reparationer till någon F - 350 : s komponenter bränslesystem. Om någon komponent i bränslesystemet demonteras samtidigt under tryck , kan allvarliga skador uppstå. Processen att lindra bränsletrycket är relativt enkel och det kan göras på bara några minuter . Saker du behöver
Blocknyckelsats Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bränslet dörren på förarsidan av bilen . Öppna bränsle luckan och lossa tanklocket för att avlasta trycket i bränsletanken .
2

in i bilen och dra den nivå Huvlås nära nedre vänstra sidan av förarsidan fotutrymmet . Avsluta bilen och leta reda på spärren Huvlås nära centrum av huven kant och dra uppåt för att öppna huven .
3

Koppla bort minuspolen från batteriet terminalen med en kombination skiftnyckel . Lokalisera Schrader ventilen på bränsleinjektorn skenan . Tryck in ventilen med änden av en slitsad smal skruvmejsel för att avlasta trycket i bränsleinjektorn järnväg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144057.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.