Instruktioner för Dynachrome Helpers bladfjäder

Bladfjädrar har flera skikt eller blad som är bundna samman för att ge stöd till en bil eller ett släpfordon. Dynachrome bladfjäderelementen hjälpare lägga ett extra lager av styrka till botten av dina befintliga bladfjädrar för att aktivera stöd som är mer fast och förmågan att bära tyngre laster i bilen. Bladfjäder hjälpare installera utan att det behövs några specialverktyg. Saker du behöver
2 tegelstenar
Jack
2 pallbockar Sida 2 par justerbara tänger
Visa fler instruktioner
1

Placera en tegelsten framför varje framhjul på fordonet. Aktivera nödbromsen på bil eller lastbil.
2

Jack den bakre stötfångaren av fordonet upp och placera en pallbock under varje bakaxeln. Sänk och ta bort domkraften.
3

bort båda bakdäcken utanför fordonet. Ställ däcken åt sidan.
4

Placera en nit i hålet längst bort från slutet på hjälpare bladfjäderelementen för maximal våren ökar. Placera en nit i hålet närmast slutet för måttlig våren ökar och inte sätta en nit för minsta våren viktökning.
5

Placera en bladfjäder hjälpare under fjädrarna på vänster sida av fordonet med de två vertikala konsolen slutar vänd uppåt på baksidan bakom axeln.
6

Slide en bult genom det yttre av fästet och placera en mutter på bulten änden. Fortsätt att skjuta bulten genom den inre sidan av fästet och skruva en mutter på den utskjutande änden.
7

Håll ett par justerbara tänger på muttern och ett andra par på skruvskallen. Vrid skruven huvudet medsols medan du håller muttern på plats för att dra åt bulten.
8

Sätt in U-bulten genom den nedsänkta delen av våren hjälpare med de två benen pekar uppåt. Placera den platta bandet metallklämma ovanpå fjädrarna anpassa sin två hål på U-bult ben. Placera en låsbricka på varje ben av bandet följt av en mutter. Vrid båda muttrarna medurs med justerbara tång för att dra åt dem.
9

Upprepa dessa instruktioner för att montera den högra sidan hjälpare bladfjädrar.
10

Byt bakdäcken och Jack bakre delen av fordonet upp i mitten. Avlägsna domkraften, lägre, och ta bort domkraften. Ta bort tegelstenar från framför framhjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144054.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.