Felsökning av en F-250 5.4L Bränslesystem

De viktigaste komponenterna i F250 bränslesystemet är bränslespridare, bränslefilter, bränsleledningar och bränslepump. Om något av detta utrustningen slutar fungera, kommer du att fastna på vägen. Om bränslesystemet sviktar, kanske du tror att du behöver ta bilen till affären, men du kan felsöka bränslesystemet på din Ford F250 i några få steg rätt hemma. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Assistent Review Fuel line koppla verktyg för Ford
Rags
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din F250. Leta upp bränsleledningen som är ansluten till bränsleinsprutaren enheten. Du kommer att känna igen bränsleledningen eftersom du kan följa det hela vägen tillbaka till bränsletanken.
2

bort bränsleledningen från bränsleinjektom enheten med skruvmejseln. Be din assistent att vrida startnyckeln till startläge och titta på bränsleledningen. Om du ser bränsle kommer ut på linjen, då ditt problem är med bränslespridare. Du kanske har en igensatt bränslespridare enheten och den bör bytas. Om du inte ser bränsle kommer ut ur bränsleledningen, sedan gå vidare till nästa steg.
3

Hitta bränslefiltret sitter under lastbilen längs ramen. Det ligger precis under förarsätet under lastbilen och bredvid karmen. Demontera bränslefiltret med bränsleledningen
4

koppla verktyget genom att placera verktyget över bränsleledningen och bränslefiltret kontakten och trycka tillbaka den. Torka upp spill med trasor.
5

Be din assistent att vrida nyckeln till startläge igen. Se om något bränsle kommer ut ur bränsleledningen. Om bränslet inte kommer ut av bränsleledningen, så din fråga är med bränslepumpen. Bränslepumpen är placerad i bränsletanken och kommer att behöva bytas ut. Om bränsle kommer ut på linjen, och sedan byta ut bränslefiltret.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144045.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.