Hur man uppgraderar ett fordons Bogseringspaket

En fiberkabel paket hänvisar till alla de komponenter i ett fordon i samband med bogsering - haken, elektriska kontaktdon, liksom drivlinan, bromsar och transmission. Olika fordon, märken, modeller och trimpaket kommer med olika bogsering paket. Den bogsera förpackningen bör vara robust nog för att enkelt hantera behoven hos föraren. Om den inte gör det, då uppgraderingar till paketet kan vara i ordning. Det enklaste sättet att uppgradera en bogsering paket är att ändra bogsering paketet alternativet till en bättre en innan bilen köps. Men andra alternativ existerar. Instruktioner
1

Forskning tillgängliga alternativ. Det är betydligt lättare att bara köpa en bil som har den erforderliga dragkapacitet stället för att uppgradera det i efterhand. De flesta fordonstillverkare har trim modeller. Dessa olika trim modeller kommer sannolikt ha uppgraderat bogsering paket. Dessutom, kolla in dragkapacitet för fordon av andra märken också. Den bogsering Paketet bygger på vissa centrala komponenter i fordonet, såsom motor. Välja en byggd för jobbet säkerställer att varje komponent i fordonet är konstruerat för att hantera lasten.
2

Installera en eftermarknad bogsering elektriska paket. Äldre fordon får inte ha de elektriska anslutningarna som nyare vagnar gör. Lyckligtvis, efter marknadens elektriska kontaktdon existerar. Dessa små billiga enheter ansluts till bilens elsystem. Denna process är olika beroende på modell, men de flesta är lätta att installera. Aggregatet har ett elektriskt kontaktdon port som ansluter till det elektriska sele av släpets hitch. Detta gör att även äldre lastbilar att arbeta med nyare släp.
3

Upgrade delar. För att uppgradera bogsering paket av ett befintligt fordon, flera av de delar som detta fordon kommer att behöva ändras. Fordonet kan kräva en starkare växellåda och drivlina. Det kommer definitivt att kräva mer makt. Detta kan uppnås genom att tillsätta prestanda delar till motorn eller genom att ersätta den befintliga motorn med ett mer kraftfullt. Fjädring och bromsar kommer med största sannolikhet att behöva uppgraderas för att tillgodose den ökade belastningen. Dessutom kan ägaren vill titta på nya missöden och eftermarknad bogsering paket. Om någon av dessa komponenter är svag då bogserar en större last inte kan vara säker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144011.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.