Skillnad mellan utbud Pumpar & Pumps Lift

Dieselmotorer är olika typer av motorer som använder kompressionsvärmet att initiera tändning i motsats till förbränning i förbränningsmotorer . Dieselmotorer beroende av antingen matningspumparna eller pumpar leveranser att sprida tanken bränsle till bränsleinsprutarna . Operation

Lift pumpar är hydraulpumpar som skapar sug via ett vakuum för att öka bränslenivåer i tanken. Matningspumparna , som verkar via kugghjul som visar en vevaxel , dra bränsle ur tanken via ett inlopp bränsleslangen .
Insprutningspump

matningspumparna lita på bränsle insprutningspumpar att skicka bränsle till bränsleinsprutarna . Matningspumparna mata bränslet direkt till insprutarna via en slang utan hjälp av insprutningspumpar .
Fordonsdrift

Eftersom matningspumparna endast tjänar till att höja bränsle nivå , kan fordonen fungerar även om pumpen inte fungerar eller inaktiveras , vilket ger bränsleinsprutarna fungerar normalt och bränsleledningarna förblir lufttätt . Fordon kräver en operativ pump bränsleförsörjning, å andra sidan , för att dra bränsle in spridarna för att starta motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144005.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.