Hur man ansluter en slammerförhindrande Hållare på en dragkrok

An slammerförhindrande hållare eller hitch spännanordningen, är en enkel mekanisk anordning som arbetar för att minska mängden rörelse mellan ett fordons dragkrok och hitch tillbehör, t.ex. en lastbärare. Alla hitch tillbehör är en slip passform, glider in i dragkroken med en passning. Clearance resulterar i en liten mängd spel under användning. Pjäsen skapar ett rasslande ljud och över tid kan bära både öppning dragkrok och skumt tillbehöret. Fästa en anti-skallra fäste till en dragkrok eliminerar detta problem. Saker du behöver
slammerförhindrande fäste eller hitch spännare Sida 3/4 tum djup brunn uttag - 1/2 tums
1/2 tums momentnyckel
Ordet jack
Visa fler instruktioner
1

Montera dragkrok spännaren genom att placera den vinklade fästet på u-bulten med vinkeln uppåt. Vänd på u-bulten så de gängade axlarna uppåt. Håll den vinklade hållaren med ena handen samtidigt som du drar en plan bricka och låsbricka på varje u-bult med den andra handen. Tråd en 3/4 tum mutter 1/4 tum ner på varje skaft.
2

Skjut skumt spännaren över skumt tillbehöret skaftet med den vinklade fästet uppåt och bakåt för skumt tillbehöret. Låt konsolen löst.
3

Sätt i skumt tillbehöret i dragkroken och fäst med ett skumt stift.
4

Med ena handen, greppa dragkroken spännanordningen så att den vinklade hållaren vilar mot botten av hitch tillbehöret läggen och hitch öppning medan toppen av den U-bulten vilar mot tillbehörets skaft. Den u-bulten bör vara 3/4 av en tum från öppnandet av dragkrok. Dra åt 3/4 tum nötter.
5

Använd en domkraft för att höja skumt tillbehöret tills toppen av skaftet hitch tillbehör kontakter insidan toppen av dragkrok öppningen.

6

Dra åt 3/4 tum muttrarna till 75 fot pounds. Släpp domkraft och kontrollera för eventuella slack eller förflyttning mellan dragkroken och dragkrok tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143995.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.