Hur man identifierar en '87 Toyota Pickup s Rear End

Den 1987 Toyota pickup bakre änden, eller bakre differential, var Toyota 8-tums differential. Toyota 8-tums är en avtagbar-bärare typ, vilket innebär att bultarna växelhus på framsidan av axeln enheten, medan baksidan av enheten är en vanlig metall dome. Beroende på den installerade storleken motorn, varianter av Toyota 8-tums differential finns, och identifierbar med hjälp av visuella egenskaper unika för varje. Identifiering av den bakre änden är också möjligt genom att placera axeln koden finns på chaufför-side dörrkarmen. Instruktioner
en

Visa framsidan av den bakre differentialen där drivaxeln fäster. Ligger halvvägs mellan bakhjulen är differentialhus bäst genom att gå under upphämtning på framsidan av endera bakhjulet.
2

Se den bakre differentialen bostäder, märker revbenen på höljet. Enligt 4x4 Wire, har den fyrcylindriga differential tre revben på varje sida, har six-cylinder/turbo differential fyra revben med en trapets-formad topp revbenet.
3

Läs chassinumret ligger längst högra hörnet på förarsidan streck, synligt genom vindrutan. Om upphämtning tillverkades i Japan börjar VIN med "JT" och amerikansk-tillverkade bilar börjar med "4T."
4

Lokalisera Toyota informationen taggen. Enligt Off-Road, är Toyota informationen taggen finns inuti chaufför-side dörrkarmen och det innehåller färg, klippning, axlar och transmission koder. Axeln koden är den tredje koden koden på etiketten, "G282", är en japansk-tillverkade axeln kodexempel, och "B03A" är en amerikansk-tillverkade exempel.
5

Decode axeln koden . Enligt listorna finns på Off-Road Toyota differentiell identifiering sida (se referenser), den första positionen i exemplet, "G282", "G" identifierar Toyota 8-tums differential, positionerna två och tre identifiera utväxling och sista siffran identifierar antalet drev i bäraren. "G282" är en 8-tums differential med en 4.300 utväxlingsförhållande och två kugghjul. På den amerikanska förädlad pickup, "B" identifierar 8-tums differential och koden "B03A" är en 8-tums differential med en 3,58-förhållande och två kugghjul.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143989.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.