Varför en Diesel Svänghjul inte tur kommer

Ett svänghjul är beläget i ett hölje , vanligtvis i den bakre delen av en motor. Överföring och kopplingsenheten fäster svänghjulet att omfatta drivlinan . Om svänghjulet inte blir korrekt , kommer att drivlinan troligen inte att fungera korrekt . Brutna Svänghjul Tänder

Svänghjulet har antingen ett krondrev fastsatt eller en byggd längs omkretsen av svänghjulet självt. Brutna kuggtänder inom kugghjulsöverföringen kan skjuv tänder från svänghjulets kuggkrans , vilket resulterar i att svänghjulet snurrar fritt inom svänghjulshuset .
Beslagtagits Kolvar

Vevaxeln driver kolvarna upp och ner i cylindrarna med vevstakar . Brist på smörjning inom cylindrar så småningom kommer att leda till kolvarna överhettas från friktion och låset i cylinderfoder .
Bent Vevstakar

Ett mycket litet spelrum existerar mellan toppen av kolven och cylinderhuvudet . Om motorn inte är korrekt tidsinställda kan insugs-eller avgasventilerna på cylindern huvud slår i toppen av kolven och orsaka skador . Vevstaken är fäst direkt på vevaxeln och bär hela bördan av påverkan mellan kolven och cylinderhuvudet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143969.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.