The Dome Ljuset slocknar inte i en Ford Ranger

Ford Ranger pickups erbjuda ett mindre alternativ till bolagets större F-seriens lastbilar. De mindre lastbilar erbjuder massor av robust stil och prestanda. Men som nästan alla bil eller lastbil på vägen, ibland uppstå problem som påverkar hur lastbilen fungerar. Takbelysning som ständigt förblir tända i taket av hytten kan vara irriterande och kan tömma batteriet. Det finns några botemedel för denna situation. Saker du behöver
Smörjmedelsspray
Flathead skruvmejsel (tillval) katalog Ny takbelysning säkring (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset till det första läget. Detta ingriper med batteriet och vänder kupolen ljus på utan antändning av motorn. Öppna båda dörrarna och lokalisera brytaren inuti varje dörrkarmen, som, när de trycks ned av en stängande dörr stängs takbelysning off.
2

Spraya en generös mängd spraya smörjmedel i varje switch på varje dörrkarm . Stäng varje dörr för sig att avgöra vilken dörr är den skyldige. Om ljuset släcks vid stängning en av dörrarna och du har fastställt vilken switch stack, spraya mer smörjmedel i växeln för att säkerställa full mättnad. Addera 3

Använd en skruvmejsel för att trycka in flikarna på takbelysning s plastkåpa om glidmedel metoden inte åtgärda situationen. Chansen är säkringen, som ligger inne i kupolen ljuset självt, kan vara den skyldige. Leta säkringen under ljuset, dra ut den, ersätta den med en ny och se om det löser problemet.
4

kontakta återförsäljaren där du köpte Ranger, förutsatt att lastbilen är fortfarande under garantin. Dealern butik kanske kan fastställa elektriskt problem i en av dörrarna och fixa det, även om det kan finnas en serviceavgift på arbetskraft. Annars, tala med en legitimerad mekaniker om ytterligare alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143966.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.