Hur du fyller Kartong balar i en Semi Trailer

Hämtar papp balar i ett semi trailer åstadkoms med hjälp av en lastkaj och en gaffeltruck. Insidan användbar bredd på en torr van påhängsvagn är 98 inches. Den användbara längden av en torr van påhängsvagn är 47 fot för 48 fot släp och 52 fot för 53 fot släp. Den användbara höjden på en torr van släpvagn är 107 inches. En kartong bal är fyra meter bred och åtta meter lång. En 48 fot släp rymmer 22 staplade balar två höga och en 53 fots släpvagn rymmer 26 balar staplade två höga. Mest långtradare kan lagligt dra 48.000 till 52,000 pounds utan att kräva särskilda överviktiga tillstånd. Saker du behöver
Stoppkloss
lastkaj
lastkaj tallrik ramp
Forklift
Visa fler instruktioner
1

Öppna de bakre dörrarna semi trailer. Tillbaka släpvagnen till en lastkaj och sedan Blockera hjulen så vagnen inte kan rulla medan du laddar.
2

Ställ plåten dockning i stället för att låta gaffeltruck att köra in sängen på släpvagnen.
3

Center gafflarna på en truck direkt under en kartong bal och driva gafflarna under balen. Luta gaffeln bakåt och lyft sedan gafflarna upp för att höja balen ca 12 inches ovanför marken. Håll gafflarna tillräckligt låg så att du kan se över toppen av balen under körning.
4

Kör trucken till baksidan av släpet och centrera balen från sida till sida så det kommer passa inuti släpet väggarna. Sänk masten av gaffeltrucken så att toppen inte slår upp i trailerns tak. Kör uppför rampen lastning plattan och in i släpet. Kör hela vägen till framsidan av släpet och ställa balen ned omkring 12 inches innan du kommer till den främre väggen av trailern. Fäll gaffelarmarna framåt och tillåta balen att glida av gafflarna i väggen. Säkerhetskopiera gaffeltruck och tryck sedan på balen med gafflarna tätt den mot väggen.
5

tillbaka ut ur släpet och pickup annan bal. Kör det inuti släpet och lyfta upp det ovanför tidigare släppts kartong bal. Kör fram tills balen är ca 12 inches från den främre väggen för släpvagnen och sedan tills gafflarna framåt. Säkerhetskopiera för att tillåta balen att glida av gafflarna och vila på botten balen. Upprepa denna process tills hela vagnen är lastad med två nivåer av balar.
6

Avlägsna plattan lastkaj, stänga vagnen dörrar, låser dörrarna, ta bort chock och hålla på lastbilstransporter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143956.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.