Hur att stänga av eller ta bort onstar i en 2001 Chevy Tahoe

Som en säkerhetsåtgärd är Chevrolets OnStar svårt att slå i en 2001 Tahoe. Abonnemanget-baserad tjänst kan dock vara dyr, och i händelse av en olycka - Fender Bender eller värre - onstar automatiskt larmas. Det är också används för navigering, fjärrstart och upplåsning, stöldskydd återhämtning och handsfree-funktioner ringer. Du kan inaktivera tjänsten genom att inte betala för abonnemanget, eller helt koppla bort kablaget för att säkerställa att det inte kommer att utlösas. Instruktioner
1

Öppna och tömma handskfacket när man sitter i passagerarsidan av din Tahoe. På insidan av handskfacket hittar du en flik, bara lite till vänster om mitten.
2

Ta flik du har hittat, och dra den. Detta frigör handskfacket från instrumentbrädan.
3

Låt handskfacket facket helt lägre, så långt det går. Inuti montering området, bakom mittkonsolen, kommer du att se en blå kontakt kabelnät.
4

Släpp den kvarhållande fliken genom att trycka på sidan av kontakten och dra isär (denna blå kontakt är det som håller onstar tjänsten aktiverad). Detta inaktiverar helt onstar elsystem och anslutning.
5

Rikta handskfacket, och tryck försiktigt tillbaka upp i instrumentbrädan. Rikta den i fästet och skjut tills det klickar på plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143954.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.