GM Truck Lasthanteringssystem Specifikationer

Bortsett från att producera lastbilar kvalitet pickup, tillverkar General Motors också sitt eget system Cargo Management för att garantera säkerheten och bekvämligheten för dragande last med sina pickup lastbilar. Detta system finns på de flesta av GM: s medeltunga och tunga lastbilar pickup, och du kan köpa den direkt som en valfri uppgradering på företagets fordon. Innovation

GM lastbil last ledningssystem är ett nytt koncept. Innovationen av lasten management järnvägssystemet är att det finns skenor som sträcker genom längden på sängen sidorna och på baksidan av hytten. Systemet innehåller även de nedre och övre spår med skjutbara fästen för tie ner. På grund av denna design, kan du säkra och bind ner last på alla sidor utan risk för att välta eller falla av, även om fordonet färdas på ojämna vägförhållanden.
Design

Designad för att vara lätt, rymlig och oansenliga, lämnar last ledningssystem dig möjlighet att skräddarsy sin design, konsoler och tillägg. Lägg-på tillbehör såsom en säng avdelare, en back rack eller ens en förvaringsbox kan säkert monteras och integreras i systemet utan att ha behov av att köpa eller lägga någon extra utrustning.

Tillgänglighet

GM lastbil last ledningssystem ger en overhead utility rack, liksom en verktygslåda och side lagring. Alla dessa tillägg ger bekvämlighet och tillgänglighet vid lastning och lossning.
Truck Installation och säkerhet

GM Truck last ledningssystem är fabriksinstallerade och finns på GM lastbilar, såsom 2009 till 2011 modeller av Chevrolet Silverado. Den består av två sidobalkar, ett par lådor, ett par reglar och en header bar. Ytterligare fack och spröjs finns också tillgängliga om du känner behov av fler tillbehör.

Last ledningssystem är flexibelt, så att du kan säkert dra alla typer av gods. Som en extra säkerhetsåtgärd, bör du säkra alltid lösa föremål med slips ner fästena innan du börjar köra. Bortsett från detta, bör du även beräkna den totala vikten av den last som bogseras för att säkerställa att fordonet ska kunna hantera lasten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143937.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.