Information om en 4500 Topkick GMC 4X4 Framaxel

GMC Topkick är en medeltung lastbil som används för kommersiell dragande eller personliga bogsering . Den C - 4500 lastbil har varit i GMC lineupen sedan 2003 . Tvåhjulsdrift applikationer delar en gemensam framaxel , medan de tillgängliga fyrhjulsdrift lastbil har en annan framaxel . Tvåhjulsdrift Axel

Eftersom tvåhjulsdrift C - 4500 är en bakhjulsdriven bil , är framaxeln inte aktiva som de fyrhjulsdrivna lastbilar . En I - balk , Wide - trac axeln monteras på alla tvåhjulsdrivna applikationer , med en lastkapacitet på 7000 £ .. Svängradie är 53 grader .
Tvåhjulsdrift Bromsar

Two - kolv , skivbromsar är standard på den vanliga hytten , crew cab och kommersiella cutaway C - 4500 lastbilar . Fyra - kolvs skivbromsar är standard på husbilen lastbilar , medan dessa finns som ett alternativ för de regelbundna och besättning hytter .
Fyrhjulsdrift Axel

framaxel fyrhjulsdrift TOPKICK C - 4500 lastbilar är en solid , aktiv axel med en £ 8000 lastkapacitet . Denna axel kommer med manuell låsning nav för inkoppling av fyrhjulsdrift -system . Svängradie är 45 grader .
Fyrhjulsdrift Bromsar

fyra - kolv , ABS skivbromsar är standard på regelbundna och besättning hytter för framaxel fyrhjulsdrivna Topkicks .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143921.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.