Hur man installerar en lastbil Lift

Förbättra utseendet och off road prestanda för din pickup truck genom att lägga till en suspension lift och större däck. Lift kit är ofta krävs för att få rätt spel för däckdimensioner 33 tum och större. Eftermarknaden kit finns tillgängliga för de flesta lastbilar i många lyft storlekar. Rådgör med din hissleverantör att matcha hissen storlek med din setup. Installera kit själv i ungefär en dag med en hjälpare och några vanliga verktyg garage. Saker du behöver
Lift kit
hydraulisk domkraft
Jack står
Hylsnyckelsats
Open end skiftnyckel satt
Borr och bits
Penetrerande vätska
Show Fler Instruktioner
1

Parkera trucken på ett jämnt underlag. Höj fordonets front med en hydraulisk domkraft och placera pallbockar under denna för säkerheten.
2

Ta bort de två främre däck och hjul med en rörtång. Ta torsionsstavarna, fjädring medlemmar kors och kontroll vapen med en sockel och öppna skiftnycklar slut. Addera 3

Lokalisera Styrspindlar bakom navaggregat och skruva isär dem med en hylsnyckel. Avlägsna navaggregat från styrhytten knogarna. Ta bort de främre skruvarna stötdämpare och ta bort dem från lastbilen.
4

Ha en medhjälpare hjälpa till att lyfta nya hjälpram överföring fallet på plats. Bolt den på plats med den medföljande hårdvaran ur satsen. Anslut rullgardinsmenyn parentes till ramen platserna som finns i din hissens instruktionsblad. Lämna bultarna löst för ytterligare justering senare.
5

installera den ursprungliga nav på de nya Styrspindlar. Lägg märke till skillnaden i storlek som de nya är längre resulterar i hissen. Sätt tillbaka dem på den ursprungliga fästen på chassit med en hylsnyckel.
6

Installera de nya längre främre stötdämpare på stötmontering med en sockel och öppen nyckel.
7

Borra fästhål i ramen för den nedrullningsbara parentes. Montera bultar och muttrar genom toppen av konsolerna och in i hålen. Anslut den nya torsionsstavar till konsolerna med de medföljande skruvarna och en hylsnyckel. Installera eventuella akterut stagning medföljer satsen. Installera kontrollgrupperna. Kontrollera alla tillstånd, göra några justeringar, och dra åt alla skruvar.
8

Byt framhjulen och däck. Sänk framför lastbilen från domkraften och använda domkraft för att höja den bakre. Placera pallbockar under varje sida för säkerheten.
9

bort de bakre däck och hjul. Avlägsna skruvarna från de bakre stötdämparna och ta bort dem från lastbilen. Montera lyft konsoler och installera de nya längre stötdämpare på stötmontering.
10

Spray några penetrerande vätska på de bakre bultarna fjäderkramporna om de är rostiga och låt dem dra i 20 minuter. Ta dem från de bakre fjädrar med en hylsnyckel. Placera nya riser block ur satsen mellan fjädrarna och axeltryck. Fäst fjädrar och block till axeln med de nya längre U bultar.
11

Avlägsna domkraften och lägre lastbilen. Ta bilen till en anpassning butik och få dem att utföra en 4 hjulinställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143911.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.