Hur man bogsera med en Tundra Double Cab

En Toyota Tundra är en fullstor halv-tons pickup. Utrustad med en fiberkabel paket, den har en dragkapacitet på £ 10.800. och en lastkapacitet på 2090 £. De flesta tundras utrustade med en bogserlina paket som innefattar ramen, kablage och dragstången. Om din inte, dock flera eftermarknaden återförsäljare erbjuder den nödvändiga Monteringsfästet och installation. För de flesta användningar är en typisk klass III hitch med en 2-tums boll allt som erfordras. Antingen en fyra stift eller sju-polig elkontakt kommer att installeras som en del av kabelnätet. En adapter kan behövas om din ledningar koppling är annorlunda än anslutningen på släpet du planerar att bogsera. Saker du behöver
Standard Tundra bogsering installerat
2-tums kulan eller annan storlek baserad på släpvagn för att dras
Elkontakt adapter (tillval) katalog Cargo nät (tillval) katalog Drop-down dragstång (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka lastbilen upp till dragkroken. Sänk skumt på lastbilens kulan. Säkra släpvagnen handtaget i låst läge. Försök att ha den nivå dragkrok med Tundra kulan. Om Tundra sitter högt, använd en nedrullningsbar dragstång för att sänka kulan. Detta kommer att tillåta att släpfordonet sitta i ett plant läge när spände.
2

Dra åt och lås dragkrok på bollen med hitch-låsmekanismen. Anslut elektriska kontakter. Anslut säkerhetskedjorna. Se till att säkerheten kedjorna inte släpar i marken genom att tvinna ihop dem innan du sätter fast dem till mottagaren skumt som behövs.
3

Kontrollera Dragbulten, elektrisk anslutning och säkerhetskedja anslutning . Se till att alla anslutningar är ordentligt fastsatta. Testa fungerande bromsljus och blinkers på släpet.
4

Ladda lasten, båt eller husbil med redskap som ska bogseras. Täck en utomhus släpvagn med last nät eller annan tie-down mekanism. Se till last i en båt eller husbil är säkrad innan bogsering för att förhindra förskjutning och skador under transporten. För släpvagn, lägg den tyngsta lasten framåt och fördela resten av lastvikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143907.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.