Hur Fördela last på en transport Lastbil

Transportera material, möbler eller utrustning via lastbil behöver göras noggrant eftersom vibrationerna från trucken i rörelse kommer lätt leda till att föremål faller över och skadas i transporten. Viktfördelningen är också viktigt eftersom tyngre saker kommer att skada mindre och lättare föremål om de inte är rätt placerade. Distribuera lasten i en transport lastbil kräver lite planering innan load-in börjar, men resultatet kommer att ge en mycket mer effektiv och säkrare flyttprocessen. Instruktioner
1

Fyll kanten längst fram i lastrummet med mindre lådor, ömtåliga föremål och skrymmande tyg som hoprullad mattor om din bil har ett sådant utrymme. Många rörliga lastbilar har ett litet utrymme på framsidan av lastutrymmet som går ovanför lastbilens hytt. Fylla den innan du flyttar något annat i. Packa dem så hårt som möjligt för att undvika vibrationer under transporten, men inte så tätt att poster krossas.
2

Placera din tyngsta eller skrymmande föremål upp nära framsidan av lastrum. Detta gör att få allt annat i lättare. Placera dem upp mot lastbilens väggar och hålla dem mot varandra för att hålla vikten så jämnt fördelad som möjligt. Addera 3

Stand långa föremål såsom soffor på högkant om du kan passa dem och placera dem mot de tyngre apparater som redan har lästs.
4

Place möbeltassar, filtar eller kuddar mellan möbler för att undvika repor eller riva.
5

Place madrasser mot väggen av lastbilen på deras sidor och placera framför eventuella köksskåp upp mot dem för att förhindra lådorna från att öppnas under flytten. Du kan också vila madrasser platt på toppen av hela lasten, om det behövs.
6

Stack lådor som har liknande storlek och vikt ovanpå varandra med de lättaste rutorna på den absoluta toppen. Detta förhindrar de tyngsta boxar från krossa föremål under dem.
7

fylla ut eventuella luckor i lastbilen med kuddar eller andra mjuka material för att fungera som buffertar för att förhindra kollision skador från vibrationer.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143903.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.