Hur vill bifoga en trailer till en Pickup

Pickup missöden kan dra många saker, bland annat släpvagnar, husbilar, båtar eller annat som kan fästa till skumt. Den vanligaste typen av lås är bollen mount, som kommer bifogade till stötfångaren på de flesta pickup lastbilar. Vissa lastbilar har vändskiva missöden bundna till sängen som ansluter till släpfordon på ett annat sätt. Vändskiva missöden kan dra tyngre laster än en boll fäste, men är mindre vanligt eftersom de tar upp plats på flaket. Instruktioner
Dragkrok
1

Tillbaka lastbilen upp så att kulan är centrerad under släpvagnen kroken. Du behöver inte rada upp det perfekt, bara tillräckligt nära så när du sänker trailern, kommer det att falla på kulan.
2

Gå till baksidan av fordonet och vrid veven jack håller upp släpet för att sänka den sakta i kulan. Du kan behöva att stå på toppen av kulan och försiktigt studsa för att få släpet att falla på det ordentligt.
3

Vänd låset ovanpå vagnen för att låsa det till kulan och tryck sedan sprinten genom hålet på låset. Detta kommer att förhindra den från att studsa upp och ner och eventuellt lossnar bollen skumt under körning.
4

Hook säkerhets kedjorna på baksidan av lastbilen. Korsa säkerhetskedjan på vänster sida av vagnen till höger krok på lastbilen, och den högra kedjan till den vänstra sidan av lastbilen.
5

Anslut nödstopp sladden på baksidan av lastbilen. Anslut sedan elsystemet till baksidan av lastbilen så signalen lamporna på släpet funktionen med trucken. Addera Fifth Wheel
6

Flytta fästplattan under kopplare huvudet genom att höja eller sänka det femte hjulet uttaget så släpet är över flaket. Öppna låsen på femte hjulet så dragtappen kan engagera skumt.
7

Sänk bakluckan på lastbilen så det inte slår trailern. Tillbaka trucken långsamt så Kingpin anpassar och ingriper med kopplingen på skumt.
8

Stäng låset och säkerhetsspärren, inklusive sprinten på vändskivan att säkra skumt till släpet . Stäng truckens bakluckan.
9

Anslut elsystemet på trailern till baksidan av lastbilen så signalljusen fungera korrekt. Också säkert ansluta utbrytningen sladden från trailern till baksidan av lastbilen. Höj jacken under trailern och ta bort stoppklossar från hjulen om du har dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143868.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.