Hur Wire en 2000 Silverado Dual Battery

Wiring dubbla batterier i din 2000 Silverado ger antingen ytterligare strömstyrka eller extra spänning. Parallell kabeldragning upprätthåller en konstant spänning men fördubblar kapaciteten i ampere per timme så att batterierna kommer att hålla en avgift för dubbelt så lång. Seriekoppling dubblar spänningen av avgiftssystemet för att tillgodose ytterligare behov, t.ex. stereoanläggningar, spotlights och andra tillbehör. Saker du behöver
skiftnyckel kablar
Battery (2) katalog Batteri
Visa fler instruktioner
parallell ledningsdragning
1

Använd en skiftnyckel att koppla bort den negativa (svarta) batterikabeln. Vrid nyckeln moturs för att lossa klämbygel sedan dra loss kabeln från det befintliga batteriet. Upprepa denna process för att ta bort den positiva (röda) batterikabeln.
2

Placera ett nytt batteri i lastbilen bredvid det befintliga batteriet med polerna i samma position. Till exempel, om den nuvarande batteri har den positiva terminalen på höger, placera det nya batteriet bredvid med den positiva terminalen på höger.
3

Anslut ett nytt batteri kabel mellan befintliga batteriet och nya batteriet på deras positiva terminaler. Dra kablarna med skiftnyckeln. Upprepa detta steg för att ansluta båda batteriernas negativa terminaler tillsammans.
4

Fäst den negativa batterikabeln från lastbilen till det befintliga batteriet på minuspolen. Anslut truckens positiva batterikabeln till den befintliga batteriets pluspol. Dra åt varje batterikabel med skiftnyckeln. Addera seriekoppling
5

bort batterikablarna från både de positiva och negativa polerna på det befintliga batteriet i trucken. Vrid muttrarna moturs för att lossa dem med en skiftnyckel och dra kablarna från batteriet.
6

Ange ett nytt batteri bredvid det befintliga batteriet med den positiva polen i samma läge som det befintliga batteriet .
7

Anslut ett nytt batteri kabeln på minuspolen på det befintliga batteriet. Anslut den andra änden av batteriet kabeln på pluspolen på det nya batteriet. Dra åt muttrarna med skiftnyckeln.
8

Fäst den negativa batterikabeln från lastbilen till minuspolen på det nya batteriet. Fäst den positiva batterikabeln från lastbilen till den positiva polen på det befintliga batteriet. Dra åt bultarna på varje kabel med skiftnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143867.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.