Information om Ford Trucks

Ford Motor Company producerar sju olika serier av lastbilar, från och med 2011. Dessa inkluderar Ranger, F-150 serien, Transit Connect, E-Series och Super Duty 250, 350 och 450. Ford Ranger

Ranger plats för mellan tre och fem personer. Den har en dragkapacitet på mellan 1.300 och 5,700 pounds, och är den mest bränsleeffektiva pickup i sin klass. Den finns i två-hjul och fyrhjulsdrivna versioner drive.
F-150

F-150 Ford pickup har varit en bästsäljande amerikansk pickup sedan mitten av 70-talet. Den levereras med en trailer-broms kontrollenhet, och är särskilt populär som en gård, konstruktion och flotta fordon.
Transit Connect

Transit Connect är en prisvärda van tillgänglig som en premie vagn eller leverans fordon. Den innehåller lastutrymmen anpassade till dina behov.
Super Duty pickup

Super Duty lastbilar är konstruerade för dragande och bogsering. De kommer med en valfri dieselmotor, och är utformade för att dra tunga släp på över 5 1/2 ton, samt femte hjul. De Super Arbetsuppgifter används ofta av entreprenörer, företag landskapsarkitektur och andra företag som behöver kapacitet för dragande besättningar, utrustning och material. Addera E-Series Van

Ford E- Serien är en fullstor van som finns i sju olika modeller från E-150 till E-350 XTL Utökad. E-serien skåpbilar kommer med V-8 motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143865.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.