1985 GMC Sierra specifikation

General Motor Company producerade den första Sierra 1975 som en full-size pickup truck till Chevrolet C /K trim. Namnet Sierra differentieras de olika trim i denna linje, såsom Sierra Classic och Sierra Grand. Bokstaven K betecknade den modell som hade fyrhjulsdrift, och bokstaven C de bakhjulsdrivna modellerna. Året 1985 kom justeringen av exteriör design, samt lanseringen av en ny motorteknik som var en förbättring jämfört med den hos tidigare modeller. Motorspecifikationer

1985 GMC Sierra hade en motor som var den mäktigaste standard motor någonsin i företagets bas pick-up lastbilar. Den hade en longitudinell 4,3 liter Vortec V-6 motor, baserat på 5,7-liters V-8 small block motor. Denna motor hade en effekt på 195hp vid 4.600 rpm och ett maximalt vridmoment på 260 foot-pounds vid 2800 rpm. Hålet har en diameter av fyra inches och slaglängden är 3,5 inches med ett kompressionsförhållande på 09:02-till-1. Bränslesystemet i denna motor var en sekventiell bränsleinsprutning. Sierra fanns i både fyrhjulsdrift och tvåhjulsdrift. Det fanns också modeller från 1985 som har 6,2-liters V-8 motorer. Det fanns två överliggande ventiler för vardera av de sex cylindrarna, vilket ger Sierra totalt 12 ventiler.
Production

Produktionen av dessa fordon stoppas under 1999 men återupplivades 2003. Den här lastbilen var populär bland jordbrukare och byggnadsarbetare på grund av dess dragande och bogsering kapacitet.
Funktioner

1985 modellen hade en reviderad grill utformning som hade en tjockare horisontell avdelare. Det hade kromade bakre och främre stötfångare med en speciell chassi, som kom med full husbil draganordning. Sierra kom också med elektroniska, Farthållare makt dörrlås och fönster makt som hade tonade glas som tillval.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143819.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.