Hur du fyller & Lasta Lastbilar

Lastbilar utgöra en värdefull resurs när varutransporter. Lastvagnar tillhandahåller en stor mängd lagringsutrymme och en praktisk ramp som gör att lossning och lastning lastbilar lättare. Om du måste lasta och lossa en stor mängd föremål, söka hjälp av en vän. Det är bäst att använda laget lyft för tunga eller skrymmande föremål. Försöker lyfta ett objekt som är för tungt kan orsaka skador, vilket gör att du inte kan slutföra din lastning och lossning. Saker du behöver
rep eller spännband
Visa fler instruktioner
Loading
1

Parkera trucken på ett jämnt underlag i ett lätt att nå plats. Lastbilen ska vara så nära de produkter du tänker läsa som möjligt.
2

Öppna dörren till lastutrymmet och dra ner rampen. Om du fyller på en pickup, sänk dörren till flaket.
3

Skjut stora poster upp rampen. Alternativt, lyfta stora objekt och placera dem på flaket. Skjut de stora objekt på baksidan av lastbilen. Om lyft, böj med knäna i stället vid midjan. Detta skyddar din rygg från skador.
4

Ladda medelstora föremål. Skjut objekten upp rampen, eller lyfta dem och placera dem i sängen. Skjut dessa poster så att de sitter mot de större objekt.
5

Upprepa lastning processen för de återstående posterna, som arbetar från största till minsta. Säkra posterna med ett tie-down, bungee rep eller lina. Krok en sida av tie-down i kroken på lastbilen. Dra tie-ner runt objektet och dra det igenom kroken på andra sidan av lastbilen.
6

Stäng dörren av lastbilen facket. Addera Lossning
7

Öppna dörren av lastbilen facket.
8

Knyt några rep, spännband eller bungee stubin.
9

Push de minsta av lastbilen, med hjälp av lastbilens ramp. Alternativt, lyfta objekt och placera dem på marken, eller på den plats du vill lasta dem.
10

Lasta de återstående posterna genom att trycka ner dem rampen. Avlasta medelstora föremål före lossning de största posterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143813.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.