Hur du anpassar en 2001 Ford Ranger

Den 2001 Ford Ranger fanns i tre utföranden inklusive XLT modell som kom standard med en premie off-road-paketet. Detaljhandel för $ 15.000 under sin debut, var 2001 Ranger en prisvärd midsize pickup, användbar för dragande och bogsering. Det finns ett antal tillbehör som finns till Ford Ranger som gör flaket ännu mer användbar. Några alternativ inkluderar lastbil lådor säng verktyg, mattor för flaket och lastbil förlängare säng. Instruktioner
1

Lägg en tonneau täcka. En Tonneau Cover är ett mjukt fodral för flaket. Efter att fästa ett par bitar av gjutning och vissa konsoler, är en Tonneau Cover enkelt installeras. Det skyddar och döljer innehållet i flaket av en Ford Ranger. Locket öppnas enkelt och stängs med en dragande rörelse. Att släpa skrymmande föremål, helt enkelt dra tillbaka locket för att exponera flaket.
2

Installera ett streck matta. Ett streck matta är gjord av tyg och täcker hela skvätt av Ford Ranger. Det är skumbärare och oftast gjorda av faux mocka. Det ger täckning för att förhindra sprickbildning, bländning och blekning. Finns i en mängd olika färger och texturer, Dash mattor säljs av Auto Allt kommer med en fem års garanti.
3

Köp Xtreme golvmattor. Dessa golvmattor är specialanpassade gjuten för att passa Ford Ranger. Med upphöjda sidor, kan mattorna innehålla ett spill. De är lätt avtagbar för rengöring och kan spolas av med en slang. Med en livstidsgaranti, Xtreme golvmattor täcka ett större område än vanliga golvmattor och lägga till en anpassad look till din Ranger.
4

Lägg en lastbil tält för att konvertera din Ranger flaket till en förhöjd plattform för tailgating eller camping. Tält tillverkare Napier säljer ett tält som specialanpassade passar 2001 Ford Ranger. Med sex meter takhöjd, har Truck Tält II fönstren för att förhindra kondens och en sex-med-sex fot markis. Tältet får plats i en resväska och backas upp av ett års garanti.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143809.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.