Cab Chassi Vs. Dually

Heavy-duty pickup lastbilar har utvecklats till kommersiell kvalitet fordon med kompetens och kapacitet samma storlek som de betydligt större fordon traditionellt kallas "medeltunga" lastbilar. Som tunga pickuper har fått mer bil-liknande, har fordonskombinationer som chassi och förarhytt lastbilar och duallies blivit allt vanligare. Köpare nya pickup lastbilar kan vara obekant med dessa villkor. När begränsade till specialiserade applikationer, dessa lastbilar är nu vanligt nog att vara med i broschyrer och säljmaterial. Dually Pickup

hänvisar Dually till någon lastbil med dubbla bakhjul. De stora, fyra hjulaxlar finns på trekvarts och en-tons lastbilar, betecknas med "250" och "350" emblem på Fords, och med "2500" och "3500" med Chevrolet, GMC och Ram produkter. Dessa större bakaxlar är omedelbart märkbara tack vare de breddade bakskärmar som krävs för att täcka dem, och deras syfte är att öka bärförmågan av flaket. Med en större last, kan en dually pickup inte bara dra mer, men det är också möjlighet att stödja mer tyngd på ett femte hjul typ skumt, höja dragkapacitet. Dually pickups finns ofta bogsering stora RV eller hästtransporter.
Chassi med hytt Lastvagnar Till Salu

chassi-förarhytt lastbil kan också vara en dually. Denna term hänvisar till lastbilar som säljs utan sängar eller andra bakre kaross. Ett chassi-förarhytt lastbil har bara en kal ram bakom hytten, och är utformad för att fylla de behov av köpare som planerar att installera specialiserade last lådor eller flak på dessa truckar. Ford chassi och förarhytt lastbilar finns med tyngre belastade bakaxlar och extra ram förstärkning som gör dem "450" ​​och "550" medeltunga lastbilar som sedan kan utrustas med många av samma varelse bekvämligheter som de lättare lastbilar.
chassi med hytt Vans

Vissa chassi och förarhytt lastbilar är inte mickar alls. Mercedes, Ford och Chevrolet gör även deras full storlek skåpbilar finns med halva förarhytter och öppen bakre påbyggnader. Dessa lastbilar är i allmänhet säljs direkt till kroppens tillverkarna ska omvandlas till last skåpbilar och husbilar, men de kan ofta beställas direkt av kunniga kunder.
Skillnader

Även om det finns överlappningar, inte alla chassi och förarhytt lastbilar är duallies. Chassi med hytt lastbilar beställs huvudsakligen för högt specialiserade tillämpningar, medan Dually pickup lastbilar finns i återförsäljarens lager på de flesta ställen. Kapaciteten hos en en-tons chassi med hytt och en en-tons är dually princip samma, om båda lastbilar lika utrustad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143800.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.