Min Ford F-350 startar inte

Ford Super Duty F-350 är en full-size pickup som har producerats av Ford sedan 1999. Trucken är mer kraftfull än den F-250, och den har en mindre motor än den för F-450. Om du upplever problem med att starta din Ford F-350, då du behöver felsöka ett antal frågor. Instruktioner
1

Kontrollera bränslet. En motor startar inte om bensintanken är tom. Även om din Ford F-350 är utrustad med en bränslemätare, är det möjligt att det kan funktionsfel, så inte helt förlita sig på instrumenteringen. Istället leta efter kontrollampa tecken på något bränsle i tanken, såsom tillfällig släpa och förlust av makt eller en starkare, oregelbundna ljud som kommer från den elektriska bränslepumpen.
2

Undersök batteriet. Om batteriet är dött, kommer motorn inte att starta och allt du hör är ett klickande ljud när batteriet inte klarar att vända startmotorn. För att kontrollera batteriet, slå på tändningen och, med motorn avstängd, slå på vindrutetorkarna. Om de rör sig långsammare än vanligt eller inte flytta alls, då är du antagligen upplever problem med batterier.
3

Inspektera om tändningen komponenterna är kortslutna av vatten. Detta är en komplex uppgift som kräver kompetens en bilmekaniker. Det bästa du kan göra är att påminna om pickup körde genom en djup pöl nyligen. Om så är fallet, bogsera fordonet till en verkstad. Om mekanikern bekräftar ett problem med vatten att komma in i tändmekanism, be honom att utföra de nödvändiga tune-ups så att detta inte kommer att hända igen.
4

Lyssna noga när du försöker så startar motorn. Om du hör en knackar buller, då motoroljan kan ta slut. Om din F-350 "visselpipor," generatorns remskiva kan vara att skylla. En pinga ljud eller högfrekventa ljud av metall knackar kan tyda på dålig bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143787.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.