Hur att utrusta ett Hunting Truck

En jakt lastbil har en användbar funktion. Riggen kommer du till jakten och transporterar ditt byte efter dagen. Dessutom fungerar trucken som "hemmabas" för jakten. Med rätt redskap och utrustning i jakten lastbilen innebär förutse potentiella hakar och se till att lämpliga verktyg finns tillgängliga. Saker du behöver
Gun rack
Mud däck
Winch
Lock ner verktygslåda
Ratchet remmar
Röda flaggor
Twine
Plastpåsar
5 gallon vatten kanna
Svampar
Förbandslåda
Kennel lådor (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Byt däck till lera eller off-road gummi. Chansen är stor att bilen kommer att gå off-road, kräver aggressiv lera eller off-road däck.
2

Installera en makt vinsch till framför lastbilen. En vinsch hjälper dra lastbilen ur lera eller någonstans det fastnar. Vinschen hjälper få tunga föremål ur dikena, och hjälper till att få tunga djur in i lastbilen. Håll en uppsättning Ratchet remmar och bungee stubin också. Använd dessa för att fästa djuret till lastbilen för transport. Håll en röd flagga i lastbilen så många stater kräver stora föremål att ha en röd flagga fäst vid slutet av det objekt under transport.
3

Installera en lock-down-och väderbeständig säng verktygslåda till lastbilen. Lagra en akut medicinsk utrustning, ammunition lådor, facklor och andra förnödenheter i lådan. Lås ner när i fält och på jakt. Har gun rack installeras i hytten på lastbilen.
4

Säker hundkoja lådor till botten av lastbilen om du jagar med hund. Bär en fem liters kanna vatten med svampar att tvätta ner i sängen eller huven efter dragande djuret på lastbilen.
5

Håll garn och plast kassar för att lagra små djur eller något fält-slaktat kött . Förvara köttet i en kylväska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143776.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.